Mirisni buketi puni sandalovine, ruža i citrusa

Dani su sve kraći, noći sve duže, bliži se vrijeme blagdanskih trenutaka u krugu voljenih osoba. U tim magičnim danima svaki detalj ima važnost. Potraga za savršenim božićnim poklonom mnogima je u planu, a ekskluzivni mirisni pokloni izvrsna su ideja za dar. Mäurer & Wirtz predstavlja najekskluzivnije favorite za pod bor.

Baldessarini Uomo

Baldessarini Uomo je muški mirisni pandan bestseleru Baldessarini Bella – svježa i drvena kompozicija sa nijansama koje odgovaraju šarmantnom muškarcu. Za samouvjerene i autentične pripadnike jačeg spola.

Eau de Toilette Natural Spray, 90 ml, 77,00 €

Baldessarini Bella Absolu

Inspirirana uspješnim mirisom Baldessarini Bella, lansirana je intenzivnija verzija Baldessarini Bella Absolu za večernje sate. Voćni, cvjetni i ženstveni parfem pretvara osobu koja ga nosi u „kraljicu noći” i naglašava žensku snagu i ljupkost. Potpuno u skladu sa zahtjevom „she’s the one”, Baldessarini-žena oduševljava svojom jedinstvenom aurom i apsolutnom ženstvenošću. Baš prava Bella koja sada ima i svoj miris.

Poput ruže koja otkriva svoju unutarnju ljepotu i snagu, Bella, prvi ženski miris marke Baldessarini, kreiran je kao cvjetni miris ekvivalentan ženstvenosti i snazi karaktera. Budući da su karakter i miris međusobno usko povezani, žene se osjećaju posebno dobro i samouvjereno kad nose svoj omiljeni miris. Baldessarini Bella Absolu pojačava pozitivan doživljaj mirisa i ostavlja dugotrajan dojam zahvaljujući luksuznim sastojcima i povećanju udjela mirisnih ulja s 12% na 20%.

Kao i njegov prethodnik, Baldessarini Bella Absolu predstavlja ružu kao kraljicu cvijeća. Struktura mirisa je identična, varira samo intenzitet. Bogati, blago pikantni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže sa senzualno svježom aromom superesencije ruže otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribiza i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti. Cvjetni buket pun intenziteta i strasti.

Eau de Parfum Natural Spray, 30 ml, 54,00 €

4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood

Potpuno inspiriran prirodom, miris 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood čarobno povezuje dva kontrastna sastojka i naglašava žensku karizmu, snagu i jedinstvenost. Izvanredan cvjetno-drvenasti Eaux de Cologne koji osnažuje, jača i stimulira.

Poput svih mirisa linije 4711 Acqua Colonia, ističe se ciljanom primjenom prirodnih sirovina. Pritom se mirisi temelje na prirodnim ekstraktima i upotrebljavaju se vrhunske sirovine. Na ovaj se način ne troše resursi. Mirisi linije 4711 Acqua Colonia su veganski, bez parabena, silikona, aluminija, boja, mineralnih ulja, plastike i nisu testirani na životinjama. Nisu održivi samo iznutra, nego i izvana: sklopive kutije uglavnom se isporučuju iz Njemačke s kratkim rutama isporuke, a isporučuju ih tvrtke koje imaju FSC certifikat i koje proizvode svoje kartonske kutije od šuma kojima se održivo upravlja. Nova 4711 Acqua Colonia kreacija Peony & Sandalwood jedinstvena je, ženstvena kreacija mirisa koja ima nježan učinak na osjetila sa svojih 7 % udjela mirisnih ulja: nježne note božura povezuju se s mekom drvenastom teksturom plemenite sandalovine. Bogata kontrastom kao i osoba koja je nosi, ova nježna
kreacija naglašava ženstvenu karizmu te u kombinaciji sa svojim drvenastim i teksturalnim notama daje joj neočekivan zaokret!

Eau de Cologne Natural Spray, 100 ml, 40,00 €

hej:pure pure lemon

Održivost nije trend, već budućnost! Što se tiče parfema, potraga za posebnim i istodobno održivim proizvodima završena je od 2022. godine: od tada, mirisni brend hej:pure svojom održivošću nadahnjuje potrošače i stručnjake u industriji – jer je od mirisnog ulja do sklopive kutije sve dobro osmišljeno u pogledu održivosti! U skladu s ljetom, nova citrusno-transparentna mirisna varijanta pure lemon nadopunjuje postojeću kolekciju tri clean mirisa pure flower, pure water i nagrađenog mirisa pure wood.

Miris hej:pure je prvi potpuno održivi koncept mirisa proizvođača Mäurer & Wirtz te u ovoj seriji vodi brigu o čitavom lancu stvaranja vrijednosti: od odgovorno uzgojenih resursa preko potpore društvenih i ekoloških projekata povezanih s okolišem pa sve do održivog, recikliranog i obnovljivog materijala ambalaže. Također se preuzima odgovornost za recepture mirisa: kao „Clean Fragrances””, mirisi ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke poput bojila, palminog ili mineralnog ulja, ftalata ili UV filtra te su također 100 % veganski.
Za ovaj koncept, inovativna marka mirisa osvojila je nagradu za održivost usmjerenu na budućnost njemačke industrije mirisa u prvoj godini lansiranja nakon samo šest mjeseci: Duftstar 2022. Nagradom „Green Award” Fragrance Foundation po prvi put odaje priznanje odgovornom brendu mirisa koji holistički implementira naglašene potrebe održivosti maloprodajnih partnera i krajnjih potrošača te, kao pionir, utire put održivom segmentu mirisa. hej:pure također se može dokazati na međunarodnoj razini i upravo je nominiran za Swedish Beauty Award u Švedskoj. Uspjeh koji nova varijanta mirisa pure lemon također želi postići.

Citrusno-transparentna mirisna varijanta pure lemon nadopunjuje postojeću nagrađenu kolekciju i savršen je odabir za sve ljubitelje „Clean Fragrances“. Prozirni, citrusno-cvjetni miris, čist poput jutarnjeg odsjaja sunca na rosom prekrivenom bijelom cvijetu citrusa.

Citrusno-voćna gornja nota naglašena je okrepljujućim bergamotom, limunom i mandarinom. Cvjetne i bijele note elegantnog narančinog cvijeta naglašavaju topao i nježan izraz. U osnovi, kremasti i obavijajući akordi tople cedrovine daju mirisu senzualni karakter i elegantno ga zaokružuju.

Eau de Parfum, 50 ml, 34,95 €

Svi parfemi su dostupni u Mülleru, specijaliziranim trgovinama i odabranim robnim kućama te u specijaliziranim online trgovinama.