Minami predstavio mini kolekciju u showroomu u Varšavskoj 7

Zagreb je postao bogatiji za još jednu shopping destinaciju. Hrvatski brend Minami  malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma.

“Htjeli smo klijentima ponuditi mjesto na kojem će moći uživo razgledati i isprobati Minami komade”, izjavila je Željka Šafran, konstruktorica s dugogodišnjim iskustvom koja je Minami pokrenula tijekom prvog pandemijskog lockdowna 2020. godine.

“Ideja o stvaranju brenda nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću.”

Ponuda brenda Minami uskoro je proširena i na komade za odrasle, a među njima se posebno ističu moćni kaputi i odvažna odijela. Snažni bazični komadi poput odijela dominiraju i mini predblagdanskom kolekcijom koju je dizajnerica pripremila povodom otvorenja showrooma. Uglavnom predimenzioniranih silueta i u crnoj neboji, idealna su nadopuna za komade koje već imate u ormaru, a sjajno funkcioniraju i kao kompletne kombinacije od glave do pete.

Kampanju za ovu mini kolekciju snimio je talentirani mladi fotograf Matej Jurčević, u ulozi modela našla se Ana Usmiani, za kosu i makeup zaslužan je Profokus dok cipele potpisuje brend Högl.

Uz novu mini kolekciju, u intimnom druženju u krugu klijentica i predstavnika medija, Minami je otvorio novo poglavlje. Novi showroom na dan otvorenja presvučen je u atraktivno ruho uz pomoć dekoracija Samonikle, uzvanike su dočekali zalogaji s potpisom Hanja Delights, a kući su otišli s visokokvalitetnim dodatcima prehrani Sagas.

Novi Minami showroom možete posjetiti na adresi Varšavska 7, 3. kat, uz prethodnu najavu na minami.magic.hr@gmail.com. Sve o novoj kolekciji saznajte na službenoj web stranici brenda Minami, a sve novosti pratite putem Instagrama.