Kome će Venera, Mars i Pluton učiniti veljaču strastvenom

Oko Mjesečeve prve četvrti 16. veljače na 27° Bika, Venera ulazi u zračni znak Vodenjaka i počinje blisko pratiti Mars. Ova prva četvrt Mjeseca posebno je vezana za (društvena) okupljanja.

Oba planeta Venera i Mars blisko će hodati zajedno u ovom zračnom znaku cijeli mjesec, pokrećući i jačajući ljubavni život svih zračnih znakova (Blizanci, Vaga i Vodenjak), kao i horoskopskog znaka Lava (i Lava ascendenta).

Sljedećih nekoliko dana nakon 16. veljače, oba planeta će se također vrtjeti oko Plutona, a Venera će se osobno susresti (u konjunkciji) s Plutonom oko 17. veljače.

Ovo je iznimna astrološka konfiguracija i to znači da će Venera, Mars i Pluton na ranim stupnjevima Vodenjaka posebno snažno utjecati i potaknuti ljubavni život osobama koje su rođene: 20. – 30. siječnja, 21. – 31. svibnja, 22. rujna – 2. listopada, zatim 19. – 29. veljače, 20. – 30. ožujka, 19. – 30. travnja, 20. – 30. lipnja, 22. – 31. srpnja, 23. – 31. kolovoza, 23. – 31. listopada, 22. – 30. studenoga i 21. – 31. prosinca, tijekom nadolazećih dana i tjedana (pod uvjetom da je natalni Saturn ne gradi aspekt prema vašem natalnom Suncu)

Ovo je vrlo senzualna i strastvena konfiguracija koja može donijeti neodoljivu fizičku privlačnost i magnetsku privlačnost prema nekome.

Na svjetovnoj razini, ova konfiguracija može biti vrlo olujna, eksplozivna i turbulentna, lako prelazeći linije i granice tako da su sukobi (na bilo koji način i u najširem smislu) uobičajeni tijekom ovog (divljeg) razdoblja.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com