Kako će stelij u Ribama utjecati na vaš znak

S 4 planeta/nebeska tijela koja su sada u Ribama (Sunce, Merkur, Saturn i Neptun), oni od vas rođeni u horoskopskom znaku Ovna ili oni kojima je Ovan podznak ulaze u opasno razdoblje koje će trajati nekoliko mjeseci, nažalost, imajući dugotrajne zdravstvene probleme i/ ili s ljudima koji vam neko vrijeme rade iza leđa.

Također, puno toga se događa iza zatvorenih vrata u ovom razdoblju. Možete se osjećati izolirano ili zatvoreno.

Utjecaj ovog stelija u Ribama na druge znakove zodijaka može se sažeti na sljedeći način:

Ako ste Bik ili ste Bik u podznaku: ako imate djecu, moguće je da će dijete upoznati partnera ili može biti proslava vezana uz dijete. Mogu se pojaviti iznenadne vijesti vezane uz dijete, vezane uz stranu zemlju ili stranca.

Ako ste Blizanac ili ste Blizanac u podznaku: kućno područje (kućno okruženje i obitelj) i pitanja nekretnina postaju važni. Roditelj je možda bolestan ili treba pomoć. Vaš šef ili poslodavac mogli bi imati dugotrajne zdravstvene probleme.

Ako ste Rak ili ste Rak u podznaku: iz bilo kojeg razloga, veze ili sastanci ili susreti s jedne strane i stranci ili vanjski poslovi s druge strane povezani su tijekom ovog razdoblja.

Ako ste Lav ili ste Lav u podznaku: dugotrajni zdravstveni problemi mogli bi biti zabrinjavajući ili neugodni. Možda ćete čuti vijesti o nečijoj iznenadnoj smrti.

Ako ste Djevica ili ste Djevica u podznaku: bolest ili zdravstvena situacija partnera može biti zabrinjavajuća. Tuga i odnosi, u najširem smislu, isprepleteni su tijekom ovog vremenskog okvira.

Ako ste Vaga ili ste Vaga u podznaku: možda se ne osjećate dobro, a radno mjesto može donijeti i neku tugu.

Ako ste Škorpion ili ste Škorpion u podznaku: čuvajte se lijenog razdoblja, a ne stvarno kreativnog. Mogli biste se osjećati nezadovoljno, neodgovorno i doživjeti pad.

Ako ste Strijelac ili ste Strijelac u podznaku: neki kućni popravci ili renoviranja mogli bi biti aktualni. Očekujte neke troškove vezane uz nekretnine, dom i/ili obitelj.

Ako ste Jarac ili ste Jarac u podznaku: mogući su zdravstveni problemi s bratom ili sestrom. Možete se općenito osjećati nezadovoljno.

Ako ste Vodenjak ili ste Vodenjak u podznaku: u ovom razdoblju potrebno je upravljanje novcem. Možete dobiti novac ili imovinu od drugih, ali postoje i troškovi.

Ako ste Riba ili ste Riba u podznaku, očekujte veliki posao, puno odgovornosti i vrijeme testiranja koje će vam pomoći u osobnom razvoju. Možda ćete biti pozvani.

Prateći astrometeorologiju, stelij u znaku Riba naginje hladnom i vlažnom vremenu s više oborina nego inače (i samo za vašu informaciju: stelij u znaku Riba bit će aktivan do travnja 2024.).

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com