Druga sezona serije ”Obiteljske tajne”

Jedna od najgledanijih i najprodavanijih turskih serija, ”Obiteljske tajne” ekskluzivno je dostupna na RTL-ovoj streaming platformi Voyo. Prva sezona već sad je u cijelosti spremna za bingeanje, a svaki dan na platformu stiže i nova epizoda napete druge sezone.

Turska dramska serija “Obiteljske tajne”, izvorno ”Yargi”, već  je osvojila gledatelje diljem svijeta, a njezina prva epizoda rangirana je kao najgledanija na YouTubeu s više od 15 milijuna pregleda i 154 tisuće lajkova! Nakon megauspješne prve sezone, publika i kritičari ne prestaju hvaliti ni novu, drugu sezonu koju ekskluzivno možete pratiti na platformi Voyo.

Ova sjajna serija prati priču o tužitelju IIgazu i mladoj odvjetnici Ceylin koji se bore za pravdu nakon što ih spoji slučaj ubojstva. Iako imaju posve različite metode rada, morat će ujediniti snage kako bi otkrili tko je krivac u slučaju koji će im zauvijek promijeniti živote. Svaka epizoda serije nudi savršeni spoj drame, akcije te psihološke napetosti.

Svjetsku slavu i iznimno pozitivne kritike (na IMDB-u ima ocjenu 8,3) serija “Obiteljske tajne” stekla je ponajviše zahvaljujući napetom scenariju koji je rezultat dvogodišnjeg rada scenaristice Seme Ergenekon, koja je prisustvovala sudskim ročištima, proučavajući stvarne slučajeve i vodeći brojne razgovore sa sucima i odvjetnicima kako bi stvorila što realističniju priču. Režiju potpisuje Ali Bilgin, dok su glavne uloge ponijele turske zvijezde Kaan Urgancıoğlu i Pınar Deniz.

Zbog njihovih uloga, uvjerljive glume i glumačke kemije, ove uspješne glumce povezivali su i u stvarnom životu. Zajedno su se pojavili i u popularnoj turskoj seriji ‘Love 101’, a dugo vremena se šuškalo da je njihova suradnja prerasla u nešto više. Koliko im je uloga obilježila karijeru, svjedoči i činjenica kako ih obožavatelji često znaju zvati imenima koje nose u seriji.

Originalna i uzbudljiva priča, intrigantni obrati, ljubavna saga između Ceylin i Ilgaza, istraživanje kriminala te prikaz turskog pravnog sustava, predstavljanje žene koja se suočava s brojnim izazovima kako bi postigla svoje ciljeve – samo su neki od ključnih karakteristika koje čine ovu seriju jednom od najgledanijih i najprodavanijih turskih serija u posljednje vrijeme. Naime, njezine se epizode distribuiraju u više od sto zemalja svijeta, a uz milijunsku vojsku obožavatelja, serija na službenom Instagram profilu ima više od 760 tisuća pratitelja.

Uz to, serija je dobitnica nekoliko prestižnih svjetskih priznanja, među kojima se svakako posebno ističe nagrada za ‘Najbolju telenovelu’ na 51. dodjeli nagrada International Emmy prošle godine!

Druga sezona serije ”Obiteljske tajne” zaranja duboko u mračnu mrežu intriga, donoseći Ceylin i Ilgazu nove izazove, stavljajući na kušnju njihovu ljubav i odanost. Par se ponovno suočava s nizom opasnosti, od mafijaških prijetnji do izdajničkih zavjera, što ih stavlja u središte opasnih i napetih situacija.

Prva sezona već sad je u cijelosti dostupna za bingeanje, a svaki dan na platformu Voyo stiže i nova epizoda napete druge sezone turske uspješnice ”Obiteljske tajne” koja se ne propušta!