Tjedni horoskop: Vrijeme izazova za Ribe

Oko 1. ožujka neki od vas bi mogli uživati ​​u primanju lijepog paketa, poklona, ​​čestitke ili poruke.

Uz 4 planeta/tijela koja su još uvijek u Ribama tijekom cijelog mjeseca ožujka (Sunce, Merkur, Saturn i Neptun – a Mars će zauzeti Sunčevo mjesto kasnije ovog mjeseca kada Sunce napusti Ribe) oni od vas rođeni pod horoskopskim znakom Ovan ili Ovnovi na ascendentu još su u opasnom razdoblju koje će trajati cijeli mjesec i dalje, nažalost, s dugotrajnim zdravstvenim problemima i/ili s ljudima koji vam rade iza leđa.

Također, puno toga se događa iza zatvorenih vrata u ovom razdoblju. Možete se osjećati izolirano ili zatvoreno.

Ako ste Riba ili imate Ribe u podznaku, očekujte veliki posao, puno odgovornosti i vrijeme testiranja koje će vam pomoći u osobnom razvoju. Pripremite se i na umor i/ili neke zdravstvene probleme tijekom ovog mjeseca.

Prateći astrometeorologiju, stelij u Ribama naginje hladnom i vlažnom vremenu s više padalina nego inače.

Oko posljednje četvrti Mjeseca, 3. ožujka na 13° Strijelca, Venera na 19° u Vodenjaku bit će u kvadratu s Uranom, vlastitim dispozitorom, na 19° Bika.

Venera i Uran su oboje u međusobnoj recepciji, u statusu razmjene ili modusu.
Drugim riječima, Venera i Uran rade zajedno i, zbog aspekta napetog kvadrata, ne na gladak način, ali ipak na način od pomoći.
Venera je jača od njih dvoje jer se Uran uopće ne osjeća dobro u Biku.
U nekim slučajevima, ovaj opadajući kvadrat povezan je s primanjem malih paketa, iznenađenja, darova, lijepih darova ili čestitki.
Ovaj aspekt može djelovati na uzbudljiv način, osobno, a također se može poklopiti s kratkotrajnim privlačnostima ili susretima – s nekim preprekama koje treba svladati ili popraćenim nekom neugodnom situacijom.

Za neke od vas, ovaj aspekt može koincidirati s kratkim i/ili iznenadnim prekidom, odvajanjem, prekidom prijateljstva koje pokreće proces osobnog oslobađanja.

Oko 6. ožujka očekuje vas zadovoljstvo, lijep susret ili poklon.
Dobar je dan za spoj.

Merkur i Neptun spajaju se na 27° Riba oko 8. ožujka.
Prema mundanoj astrologiji, ovaj aspekt često koincidira s opijenošću i/ili trovanjem (hranom).
Merkur je u znaku svoje štete, dok je Neptun vrlo jak u vlastitom znaku, sugerirajući maglovitu atmosferu, ne vidi stvari jasno što čini da se lako zavede.
Čuvajte se prehlada i infekcija također.

Prateći astrometeorologiju, oko razdoblja ove konjunkcije može biti gomila oborina.

Shvatite da Neptun sada (opet) ulazi u posljednja tri stupnja Riba. Za posljednja tri stupnja rečeno je da su stupnjevi ‘utapanja’, doslovno i figurativno (što se također događa kada ste preplavljeni poslom, na primjer).

Nadolazeći tjedni i mjeseci mogu tu i tamo donijeti mnogo oborina, što može rezultirati nesrećom.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com