“Manje sretni” dani u ožujku

Oko mladog Mjeseca od 9. do 10. ožujka (Super Mjesec) na 20° Riba, Mars na 19° Vodenjaka kvadrira vlastitog dispozitora Urana na 19° Bika, dok Merkur ulazi u Ovna.

Kada su Mars i Uran u međusobnoj recepciji, vjerojatno će naznačiti razdoblje vrlo sklono nezgodama s iznenadnim, neočekivanim ili nenajavljenim radnjama i aktivnostima koje mogu biti uznemirujuće i prilično neugodne.
Primjetno je i borbeno raspoloženje i duh, a možda ćete dobiti pomoć od nekih prijatelja, grupa ili organizacija.

Prateći astrometeorologiju, utvrđeno je da svaki čvrsti aspekt Marsa i Urana tijekom razdoblja lunacije donosi vrlo iznenadnu, drastičnu i ometajuću promjenu u vremenskom obrascu (osobito, ali ne isključivo, tu i tamo oluju).

Budući da je ovo trenutno razdoblje mladog Mjeseca također Super Mjesec, ovo bi moglo samo povećati izglede i učiniti ga moćnijim.

Na osobnijoj razini, ovo razdoblje mladog Mjeseca povezano je s promjenama majčinskih načela (poput odvajanja od majke ili obiteljskog područja), promjenom vanjskog izgleda (poput nove frizure), zatrudnjivanjem ili spontanim pobačajem, ne osjećate se kao kod kuće i/ili ste u pokretu ili ste (zaglavljeni) u (neugodnoj) prijelaznoj zoni.

Slijedeći mundanu astrologiju, ovo razdoblje može biti nasilno, s napadima i tučnjavama i općenito kaotičnim iskustvima.
Također se čuvajte transportnih i prometnih nesreća koje uzrokuju mnogo žrtava.

Doista, između 9. i 11. ožujka, astrološke konfiguracije i obrasci također ukazuju na osobno suočavanje s neočekivanom promjenom kursa, promjenom posla ili karijere, potrebom da se osjećate slobodno, da budete impulzivni i/ili nestalni.

Ako ste rođeni oko 10. siječnja, 8. veljače, 9. ožujka, 7.-8. travnja, 9. svibnja, 9.-10. lipnja, 11. srpnja, 11. kolovoza, 11.-12. rujna, 12. listopada, 11. studenog i 10.-11. prosinca, ovi astrološki obrasci mogu posebno utjecati na vas.

Ulazak Merkura u Ovna često označava vrijeme udarnih vijesti koje mogu postati viralne i brzog i impulzivnog donošenja odluka.
To također povećava probleme s prijevozom i/ili prometom.

Merkur ulazi u Ovna 10. ožujka, te će se zadržati u Ovnu duže vrijeme zahvaljujući svojoj retrogradnosti u travnju, tako da imamo Merkura u Ovnu do 15. svibnja. Merkur u Ovnu ubrzava naš um i spremni smo krenuti u akciju sa svojim idejama i planovima. S nadolazećom retrogradnošću i pomrčinom Sunca u znaku Ovna u travnju, mogli bismo gravitirati prema starim idejama i drugim prilikama, tako da možemo raditi na tome što treba učiniti prije toga sada.

Tijekom ovog mjeseca ožujka nema specifičnih planetarnih konfiguracija stacioniranih vanjskih planeta koje bi mogle utjecati na osobe rođene na određene datume. Općenito govoreći, 13., 14., 15. i 29. ožujka su “manje sretni” dani.

Istog dana, 10. ožujka, imamo Mlad Mjesec u Ribama. Ovo je sjajno za započinjanje novih kreativnih i duhovnih pothvata i za bolju brigu o sebi i drugima s većom empatijom i suosjećanjem Energija Riba dobiva dodatni poticaj već sljedećeg dana, 11. ožujka, kada Venera ulazi u Ribe i službeno pokreće stelij u Ribama, zajedno s Neptunom i Saturnom. 

Energija Riba izvrsna je za istraživanje mašte, kreativnosti i umjetnosti; istraživanje svoje duhovne strane, širenje intuicije i obraćanje pažnje na snove; i izražavanje više empatije i razumijevanja za zbližavanje s drugima. Također možemo postati svjesniji onoga što nam je u posljednje vrijeme skriveno i izvući nešto iz sjene.

Venera ulazi u Ribe oko 11. ožujka, vrlo suosjećajan znak, koji želi pomoći onima kojima je potrebno.
Prateći astrometeorologiju, ovo vremensko razdoblje može koincidirati s puno oborina, problemima vezanim uz vodu i/ili more tu i tamo.

Astrološki obrasci oko 13. ožujka ukazuju na mjestimičnu oluju.

Sunce i Neptun spajaju se na 27° Riba oko Mjesečeve prve četvrti 17. ožujka koji se nalazi na 27° Blizanaca.
Ovo vrijeme također može koincidirati s intoksikacijom i/ili trovanjem (hranom).
U nekim slučajevima, ovaj aspekt ukazuje na odlazak slavne osobe ili važne osobe.
Prateći astrometeorologiju, može ukazati da će biti dosta oborina.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com