Merkur konjunkcija Neptun. Rizik od prijevare

 Merkur u konjunkciji s Neptunom, 8. ožujka, razdoblje djelovanja 6.-10. ožujka. Ove energije aktiviraju rad mašte, ali prilagodba stvarnosti može zakazati, zbog čega se mogu pojaviti netočnosti, više mogućnosti u procjeni okolnosti, a neće sve vidljive opcije biti objektivne. Rizik od nesporazuma, iluzije i prijevare je velik. Ovo je dobro vrijeme za umjetničko stvaralaštvo, poeziju i posebno glazbu. Ali kod svakog mentalnog rada koji zahtijeva preciznost može doći do poteškoća ili pogrešaka. 

Budite posebno oprezni pri radu s brojevima, prilikom ispunjavanja dokumenata i bankovnih transakcija. Budite oprezni s novim informacijama, s novim ljudima. Postoji mogućnost susreta s iskrivljenim činjenicama, obmanom i prijevarom. I ne varajte druge, svjesno ili nesvjesno, kako biste izbjegli posljedice. U danima blizu točnog aspekta, bolje je ne potpisivati ​​ugovore. Postoji opasnost od trovanja hranom i lijekovima. 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com