Novi reality show “Samit”

Na RTL-ovu platformu Voyo stigao je uzbudljivi reality show ‘Samit’ koji će gledatelje prikovati za ekrane i natjerati da s natjecateljima zajedno strepe, slave i bodre ih u izazovu života.

Ova australska adrenalinska poslastica novijeg datuma prati grupu od četrnaest natjecatelja koji se tijekom četrnaest dana suočavaju s izazovima zahtjevne ekspedicije pune prepreka dok se natječu za prestižnu nagradu od milijun dolara.

valamar kod, valamar rezervacija, valamar popust

Sudionici se bore s ekstremnim uvjetima na planinama Novog Zelanda čiji vrhovi i pogledi oduzimaju dah, sudjeluju u timskim zadacima i osobnim izazovima kako bi dokazali svoje sposobnosti i izdržljivost.

Samit donosi neizvjesnost, dramu i napetost dok se natjecatelji bore za pobjedu i priliku osvojiti titulu najboljeg alpinista.

Međusobno se ne poznaju, no dani provedeni skupa, suočavanje sa strahovima, pobjede i porazi, ali i međusobne netrpeljivosti tjeraju ih da prodube međusobne odnose, steknu povjerenje i empatiju.

No dinamika grupe dolazi u pitanje kada pojedini članovi počnu zaostajati u izazovima. Ovaj trenutak stavlja na kušnju njihovu solidarnost. Hoće li usporiti kako bi pomogli kolegi ili će nastaviti prema vrhu kako ne bi izgubili svoju šansu za nagradu? Njihovu borbu gledatelji prate na najvišim visinama u nevjerojatnom showu koji testira granice fizičke izdržljivosti i mentalne snage.

Već prve epizode donose brojna uzbuđenja, a prvi problemi počinju kad jedan od 14-ero natjecatelja padne…

Kako će izgledati njihov put prema vrhu, s kakvim će se sve izazovima suočiti i kako će se razvijati njihovi odnosi, gledatelji će doznati od petka do nedjelje kad na platformu Voyo stižu nove epizode ove adrenalinske poslastice koja se ne propušta.

Foto: RTL