HOROSKOP ZA SUBOTU, 8. RUJNA Velike promjene u odnosima

Zadnji aspekt prije nego što će Mjesec ući u prazan hod je lijepi aspekt s Venerom. Zbog toga ovo je idealan dan za mudre odluke koje uključuju  financije. Odluke koje ćemo napraviti ujutro su manje vjerojatne da neće uspjeti. Ovo može biti vrlo kreativno vrijeme puno inspiracije i možemo se osjećati super energično, a naša mentalna aktivnost će biti bogata.

U večernjim satima napeti aspekt Venere i Marsa najavljuje period velikih promjena u odnosima. Ovaj aspekt bi mogao donijeti obnovu strasti u intimnim vezama. Međutim, ako je vaš odnos nestabilan, ovo može biti stresno vrijeme.

Ovo je prvi napeti aspekt između Venere i Marsa (sljedeći imamo 11. listopada) kad će Venera biti retrogradno. Zanimljivo je da između ova dva kvadrata imamo i vrlo dug napeti aspekt između Venere i Urana. To bi nam moglo donijeti velike promjene u odnosima, a najviše zbog toga što će u nedjelju Venera ući u znak Škorpiona i tamo boraviti sve do 8. siječnja 2019. Pripremimo se za vrlo turbulentnu jesen u našim  romantičnim odnosima i interakcijama s drugima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 15.31 do 16.28 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com