HOROSKOP ZA NEDJELJU, 9. RUJNA Planirajmo svoju budućnost

Danas imamo dva značajna pomaka: mlad Mjesecu u večernjim satima i planet Veneru koja će ući u znak Škorpiona.

Venera, planet koji predstavlja naše razumijevanje ljubavi i naše najdublje vrijednosti  će se preseliti u dubokog i emocionalnog Škorpiona.

U  Škorpionu se ne osjeća dobro, a i još ćemo imati njen retrogradni hod od 7. listopada do 17. studenog.  Ona će tek 7. siječnja 2019. izaći iz Škorpiona i ovo je jako dugo razdoblje gdje će naše strasti i intenzitet biti pojačani u vezama i odnosima. Očekuje nas vruća i napeta jesen.

U večernjim satima imamo mlad Mjesec na 17. stupnju znaka Djevice  u 20.01. Nakon toga je odlično vrijeme da poduzmemo akciju kako bi poboljšali naše živote. Ovaj mlad Mjesec će biti značajan po tome što će suprotno od Mjeseca biti planet Neptun, ali u lijepim i ugodnim aspektima s Jupiterom i Plutonom.  Zbog toga bi bilo najbolje da nas snovi i mašta vode prema boljem životu.

Nakon ovog mladog Mjeseca trebamo biti produktivni, napraviti stvari koje nismo uspjeli postići  i usredotočiti se na stvari koje moramo učiniti. Posljednjih mjeseci usmjeravani smo na to što bi trebali raditi, dok nam ovaj mlad Mjesec pruža priliku da poduzmemo konkretne korake. To može biti poboljšanje našeg načina života, našeg načina režima prehrane ili promjene u našoj rutini i organizaciji u poslu.

Mlad Mjesec će biti u lijepom aspektu s planetama Jupiterom i Plutonom što nam donosi optimizam, pozitivnost i ekspanziju energije. Pluton će nam ovdje pomoći da pronađemo više osobne moći i preuzmemo kontrolu nad područjima života koja su nam u neskladu.

Trenutno imamo sedam planeta u zemljanim znakovima što govori o praktičnoj energiji koja nam može pružiti stabilnost u budućnosti.

Rujan je doista odličan mjesec za financije.  Ali, morate biti hrabri i raditi na drugačijem pristupu prema svojim financijama. Zapamtimo – obilje  je prvo način razmišljanja, a zatim i stil života. Sada imate šansu promijeniti svoju financijsku budućnost.

Mjesec prolazi znak Djevice i tijekom dana nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com