HOROSKOP ZA PETAK, 20. PROSINCA Venera u Vodenjaku

Danas imamo značajni pomak Venere koja će ući u inovativnog Vodenjaka gdje će biti do 13. siječnja 2020. godine. Venera u Vodenjaku ponekad se može više brinuti o idealima ili o ljudima općenito te ne mora uvijek biti objektiv romantične ljubavi ili pokazivanja naklonosti  samo prema jednom partneru. Ona će već do kraja tjedna biti u napetom aspektu sa Uranom što će nam donijeti nove energije u našim odnosima i pomoći nam da pronađemo prostor u našim vezama.

Životni i ljubavni odnosi sad se mogu mijenjati, neočekivane situacije, svakakva iznenađenja, kada se prijateljski odnosi mogu razviti u osobni, a ljubavni odnosi pretvoriti u prijateljstvo.

Sa ulaskom Venere u Vodenjaka zadnji dani prosinca donosi nam ljubavne avanture, eksperimente na području međuljudskih odnosa, ali ipak ovo nije vrijeme da se donose krajnje odluke vezane uz ljubavne odnose.

Dopuštanje jednim drugima više slobode izražavanja i tretiranje drugih pošteno, nesebično i nepristrano, teme su ove Venere u Vodenjaku.

Mjesec provodi dan u Vagi i imamo potrebu da uložimo vrijeme i energiju u naše odnose jer smo motivirani da stvorimo ravnotežu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com