HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. PROSINCA Novogodišnje odluke

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.45 do 13.57 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona. Sa ovim položajem Mjeseca mi nećemo biti raspoloženi za plitke razgovore ili za gubljenje vremena sa osobama koji nas ne shvaćaju.

U narednih tjedana dana ono što želimo da bude dugoročno može postati stvarnost ako ovo razdoblje koristimo za dugoročno organiziranje i planiranje vlastitog života.  Zadatak je sad uključiti selektivnost i odvojiti korisno od nepotrebnog. Ovo je pravo vrijeme za “inventuru“, za rad na našim poslovnim planovima i osobnim dugoročnim ciljevima. Odluke su sad možda preuranjene i kasnije će zahtijevati prilagođavanje. Uzmite u obzir nove prijedloge, planove i ideje, razmislite, pripremite se, ali bolje je započeti njihovu primjenu nakon 26. prosinca kada imamo pomrčinu Sunca i mlad Mjesec. Više o samoj pomrčini Sunca možete pročitati ovdje:

POMRČINE 26. PROSINCA 2019. I 10. SIJEČNJA 2020. Vrijeme je da okrenemo novu stranicu života

Do 26. prosinca mogu stići nove informacije koje će ispravno procijeniti okolnosti i zaključci će postati objektivniji. Tada ćete moći zacrtati prave korake i odlučiti o počecima. Najbolja je taktika ne donositi konačne zaključke i ne žuriti s važnim odlukama. Imajte to na umu i možete se zaštitit od grešaka i naknadnih komplikacija.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com