HOROSKOP ZA NEDJELJU, 22. PROSINCA Sunce u Jarcu

U ranim jutarnjim satima Sunce će napustiti znak Strijelca i ući u znak Jarca gdje će ostati sve do 20. siječnja 2020. Današnji položaj Sunca na 0. stupnju Jarca jedna je od najznačajnih četiri točki u zodijaku. Dok je Sunce u Jarcu, odlučujemo se suočiti sa stvarnošću, ambicijama i svojim odgovornostima. Jarac je znak koji traži opipljive rezultate i pruža nam veliko zadovoljstvo u dovršenju i ostvarenju. Naporni rad na postizanju dugoročnih ciljeva važna je komponenta Jarca.

Popodnevni napeti aspekt Venere i Urana povećava uzbuđenje i dodatnu stimulaciju.  Ako morate danas kupovati, budite sigurni da imate jasan popis i proračun, jer će  impulzivnim kupnjama biti gotovo nemoguće odoljeti. U ovom trenutku postoji opasnost da uništite nešto što je važno i skupo, stoga morate izbjegavati emocionalne odluke, dajte si vremena prije donošenja zaključka.

Zahvaljujući ugodnom aspektu Marsa i Plutona, danas možete završiti sve teške projekte koje niste uspjeli dovršiti. Iznenadit ćete se kako danas imate gotovo neograničenu energiju za djelovanje.  S ovim je aspektom prirodno slijediti naše ciljeve i zadovoljiti svoje želje, a također sad smo i bolji u strategiji.

Mjesec u Škorpionu potiče dubinu i strast u svemu onome što radite srcem. Spoj Mjeseca i Marsa potaknut će u nama emocionalnu želju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com