HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 2. SIJEČNJA Nova inicijativa

Danas imamo spoj Merkura i Jupitera koji nam donose dobre vijesti, optimizam i radost. Otvorimo svoj um novim načinima razmišljanja i podijelimo svoje znanje i razumijevanje. Pod ovim utjecajem imamo priliku za postizanje sporazuma i rješenja. Jedino na što trebamo pripaziti je pretjerivanje i davanja obećanja za više nego što smo sposobni.

Dok je Mjesec u Ovnu osjećat ćemo jaku želju da počnemo nešto novo. Ovan uvijek nudi priliku za novi početak. Možda ćemo se osjećati prilično impulzivno i spontano pod utjecajem ovog Mjeseca. Danas nije dan za strategiju i izradu planova, veće je dobar dan za hrabar korak prema naprijed koji od nas zahtjeva hrabrost i entuzijazam.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com