HOROSKOP ZA PETAK, 3. SIJEČNJA Mars u Strijelcu

U popodnevnim satima Mars ulazi u Strijelca. Ovaj pomak Marsa donijet će nam prijeko potrebnu i entuzijastičnu vatrenu energiju.

S velikom koncentracijom planeta u zemljanom Jarcu zadnjih tjedana zaglavili smo u teškom, pa čak u depresivnom stanju uma.

Mars u Strijelcu biti će sve do 16. veljače i za to vrijeme mi ćemo biti spontaniji, optimističniji, društveniji i zabavniji. Motivirat će nas naši ideali, ljubav prema avanturama i potreba za slobodom. Smetat će nam rutina, brzo će nam sve dosaditi i za ovo bi se moglo reći da je položaj lutanja Marsa. Projekte ili izazove započet ćemo sa entuzijazmom iako ih možemo prilično brz napustiti ako ne uspiju zadržati naš interes.

Borba za ono što vjerujemo je zaštitni znak Marsa u Strijelcu. Pojačat će se želja za proširivanjem iskustava i ideja kroz razvoj novih teritorija, fizički i psihički – zahvaljujući putovanjima u nova mjesta ili druge zemlje, poslovima vezanim za strane kontakte.

Kasno navečer Mjesec u Ovnu imat će izazovne aspekte, što nam donosi naglost i nestrpljivost. Ostanimo fizički aktivni i budimo na oprezu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com