HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 20. SRPNJA Mladi Mjesec nudi drugu priliku

U 19.32 imamo još jedan mladi Mjesec u Raku na 28. stupnju. Prvi mladi Mjesec bio je ujedno i pomrčina Sunca na 0. stupnju Raka 21. lipnja. To se ponekad naziva  Crni Mjesec (za mene osobno nema smisla), ali njegov glavni značaj je što nam daje drugu priliku za novi pristup po pitanju kuće i obitelji.

Ovaj mladi Mjesec protivit će se Saturnu u Jarcu i podsjeća nas da bez obzira na izazove koji nam se postavljaju u vanjskom svijetu, i  bez obzira koliko je bilo teško  srušiti i obnoviti živote koje smo nekad poznavali (Jarac), imamo novu priliku da pronađemo podršku u svom domu i od najmilijih ljudi koji njeguju naše srce i pružaju emotivnu sigurnost.

Ovaj mladi Mjesec daje priliku za novu verziju budućnosti u kojoj možete imati takav dom i vrstu emocionalne podrške koju trebate ako ste dovoljno hrabri prihvatiti promjene. Možemo stvarati planove za budućnost na temu sigurnosti doma i obitelji.

Mlad Mjesec donosi novi početak i može postojati osjećaj da je nužno donijeti brzo oduke ili da se nešto završi kako bismo mogli ići naprijed. Ovo je vrijeme za napraviti nove temelje vezano uz sve ono što nazivamo domom.

Vrijeme je kad bismo trebali spoznati važnost naše obitelji i našeg osobnog kruga prijatelja te sigurnosti i osjećaja pripadnosti.

Ritual za ovaj mlad Mjesec najbolje je napraviti sutra ujutro.

Očekujte razdoblje pojačanih emocija ovih dana, a mnogi će se osjećati i ranjivo, posebno 21. srpnja. Kad nam Sunce 22. srpnja uđe u znak Lava imat ćemo predah od svih ovih emocionalnih previranja.

Oni koji imaju planete ili kutove na posljednjim stupnjevima kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga i Jarac) osjeti će najjače ovaj mlad Mjesec.

Kasni večernji napeti aspekt između Sunca i Saturna može nam donijeti osjećaj frustracije i ograničenja. Mogli bi biti zavedeni nekim skrivenim taktikama neke druge osobe. Ne vjerujte nikome. Osjećaj sumnje, pesimizam  ili krivnja može pokopati naše povjerenje dok ne učinimo ispravke. Iako može doći do zastoja, naši napori u konačnici mogu povećati naše povjerenje u našu sposobnost da budemo odgovorni za sebe.

Prazan hod Mjeseca imamo od 19.54 do 22.16 nakon čega Mjesec će ući u Lava.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com