HOROSKOP ZA SUBOTU, 17. LISTOPADA Mjesec u Škorpionu

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.11 do 7.05. nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona.

Kada dan započne, Mjesec će ući u Škorpiona, skrećući nam pažnju na ono što je skriveno ispod površine. Ovo nije bio lak tjedan, ali ipak, svaki dan nam donosi neki izazov. Moramo raditi na tome da se 2021. godine osjećamo sigurno.

Kad Mjesec prolazi kroz Škorpiona, skloni smo istraživati skrivene aspekte sebe, drugih i okolnosti. Škorpion je fiksni, vodeni znak, a fiksni znakovi (Bik, Vodenjak, Lav i Škorpion) su stabilni, imaju koncentraciju, fokus i mogu biti prilično tvrdoglavi. Vodeni znakovi (Riba, Rak i Škorpion) su osjetljivi, zatvoreni i osjećajni. Zbog toga će nas Škorpion odvesti u emocionalne dubine i usmjeriti pažnju na iskopavanje onoga što je zakopano.

Obratite pažnju na ono što danas izlazi na vidjelo.

U narednih tjedan dana slušajte glas svoje intuicije, budite fleksibilni i suzdržavajte se od važnih odluka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com