Luce u Zagrebu: Mali showroom, veliki izbor

Pod nazivom “Luce” u centru Zagreba, na adresi Jurišićeva 19/1, nalazi se mali showroom s velikim izborom kvalitetnih tkanina, krojačicom koja će od odabranog materijala na licu mjesta po mjeri iskrojiti željeni komad odjeće, te zasad mali, a  s vremenom je u planu i sve veći, asortiman gotovih odjevnih komada. U ponudi ovog showrooma naći ćete i hrvatski dječji brend Minami, pa primjerice i pomalo avangardne komade brenda Rogue.

“Mi smo zapravo mama i kćer koje se tkaninama bave već dugi niz godina. Mama je većinu svog dosadašnjeg iskustva stekla u našem dućanu u Petrinjskoj 9, koji je dugo godina bio hit destinacija za hrvatske dizajnere i krojače, jer smo nudili velik asortiman iznimno kvalitetnih tkanina. Tu priču je ipak prije par godina ostavila iza sebe, te smo se odlučile udružiti i krenuti u nešto novo i zanimljivije – i tu se rađa „Luce showroom”.

Tako je započelo, a danas napokon možemo reći da se razvija u smjeru u kojem smo i planirale, i radujemo se svemu što nas čeka u budućnosti!

U početku je sve to bilo dosta skromnije, ali smo konstantno radile na ostvarenju onoga što smo u startu zamislile. U posljednjih par mjeseci se sve zapravo pokrenulo i posložilo u ovo što smo danas. Prvenstveno potaknute promjenama koje su zadesile nas, ali i cijeli svijet, odlučile smo napokon pokrenuti ovaj projekt i krenuti u to bez previše razmišljanja. U tom trenu pridružuje nam se i divna, talentirana krojačica Željka, čime smo napokon cijelu priču zaokružile.

Tako smo odlučile na istom mjestu objediniti tkanine, uslugu šivanja i krojenja po mjeri, ali i gotove odjevne komade koje radimo mi i mlade nade hrvatskog dizajna s kojima surađujemo i međusobno se podržavamo.

Vrata našeg showrooma su otvorena, nalazimo se u samom centru Zagreba, na adresi Jurišićeva 19/1 (Rotonda centar) i pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i pogledaju što to mi radimo”, kaže Lucia Butigan.