GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. Vage, romantika će cvjetati!

Energija Jarca koja je prevladavala u 2020. godini u 2021. neće imati toliko utjecaja na događaje. Jedini planet koji je još u Jarcu je Pluton i zbog toga će tema promjene postojećeg stanja i preispitivanja tradicija i normi i dalje biti aktualna.  Jupiter i Saturn su se preselili u Vodenjaka i sada ćemo više biti usmjereni prema budućnosti.

Želimo promjene, inovacije i spremni smo probati i ono što je nekonvencionalno, neuobičajeno. Više ćemo brinuti što je najbolje za svih, za kolektiv.  

Svi ćemo se složiti da je 2020. bila godina značajnih promjena. Iz temelja nam se promijenio život kakvog smo poznavali, a to je za većinu bilo jako teško. Otvara se novo poglavlje i dobivamo priliku biti promjena koju želimo.  

Energija se značajno mijenja u 2021. godini jer će prevladavati energija elementa zraka, zračnih znakova (Vodenjak, Blizanac, Vaga). Saturn i Jupiter su u prosincu 2020. ušli u Vodenjaka i ostavili Plutona samog u Jarcu. Saturn je tradicionalni vladar Vodenjaka, a suvladar u modernoj astrologiji mu je Uran  koji se još nalazi u Biku. Kao rezultat toga, Saturnova je energija jaka i u 2021., te će doći do određene napetosti između Saturna i Urana.

Zahvaljujući Jupiteru u Vodenjaku, 2021. bit će godina koja daje opravdan razlog za nadu: moći ćemo se slobodnije kretati, raspoloženje će se poboljšati i poslovne će aktivnosti opet krenuti. Kako će se to točno događati, vidjet ćemo. Moramo pričekati. Zbog veze Saturn-Uran, bit će ovo i godina većih društvenih, političkih i ekonomskih izazova i promjena.

Nećemo se više zadržavati na 2020., nego idemo vidjeti kakva će nam biti 2021.


Jupiter i Saturn promijenili su znakove, što znači da će mnogi od vas imati povećane odgovornosti u sljedećih nekoliko godina. Oni koji se bave umjetnošću i sportom naporno će raditi na usavršavanju svojih tehnika. Zapravo, vaš kreativni izraz proširit će se na mnogo načina i imat ćete više prilika izraziti svoje talente nego što ste imali više od deset godina! Napravit ćete više posla i na tome ćete možda zaraditi. Romantika će cvjetati! Osjećat ćete se samopouzdano jer ne osjećate potrebu suzdržavati se ili skrivati svoje talente. Velike mogućnosti za rast u mnogim smjerovima! 

Dok je Jupiter u Vodenjaku očekujte da će vaš ljubavni život dramatično krenuti nabolje. Jupiter, dragi planet sreće, također bi se trebao nasmiješiti. Oni s djecom mogu uživati dok oni primaju nagrade ili posebna priznanja. Umjetnici i oni koji su uključeni u izvedbene umjetnosti mogu postići slavu i bogatstvo.

Protekle dvije godine izazvale su vas do srži. Koliko ste se puta pokupili, otprašili i pokušali ponovno? Ove godine vaša se ustrajnost i predanost isplaćuju. Ova godina otvara vaše srce, omogućujući vam da doživite radosne nove početke u životu i ljubavi. Ne morate se toliko truditi postići ciljeve ili iskazati želje. Sjednite, divite se iscjeljenju i osobnom rastu koji ste postigli. Zatim, dopustite da vam se dobrota ulije u život. 

Saturn i Jupiter u Vodenjaku znače otvaranje kreativnih kanala. Što za vas znači kreativnost? Saditi vrt? Baviti se umjetnošću? Pisanje knjige? Započinjanje posla? Imati dijete? Mogućnosti su neograničene uz pravu kombinaciju predanosti, dosljednog napora i sreće koju imate ove godine. Prevladajte izazove tražeći pomoć od drugih 17. veljače, 14. lipnja i 24. prosinca. 

Procijenite područja svog života u kojima osjećate ograničenja. Ako vas sputava posao ili vam veza ne dopušta samoizražavanje, pomrčine 26. svibnja i 10. lipnja mogle bi ubrzati promjene koje će vam omogućiti da se osjećate slobodnije u tim područjima svog života. Kao inspiracija, neka vam putovanja budu prioritet. 

Na početku godine vaš um je znatiželjan i spremni ste za učenje, što čini ovo izvrsno vrijeme za pohađanje tečajeva ili stjecanje certifikata. Ne samo da će obrazovanje olakšati profesionalni razvoj, već će potaknuti i duhovni rast. 

Ljubav i romantika su istaknute teme ove godine. Započnite svladavanjem samoprihvaćanja od 30. siječnja do 10. veljače. Retrogradni Merkur potiče vas da odustanete od perfekcionizma i sumnje u sebe. Zatvorite sve izlaze u svojoj vezi kako biste mogli iskusiti dublju povezanost koja će dovesti do ispunjenja obveze. Ako ste slobodni, budite spremni pričekati nekoga tko će vas cijeniti. Proboj u vezi očekujte na jesen.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com