Splitski Mistral savršen za uživanje u sparnim danima i vrućim noćima

Koliko dugo već tražite vrhunsko odredište za ljetovanje? Mjesto koje će ispuniti sve vaše čežnje i očekivanja za vruće dane i nezaboravne noći. Potrazi je sada došao kraj jer na prelijepoj dalmatinskoj šljunčanoj plaži možete pronaći Mistral u Splitu – pomalo drukčiji Beach Club na Jadranu.

S jedne ćete strane pronaći šljunčanu plažu s lijeve i desne strane palube koja nudi jednostavan pristup moru, a s druge je strane paluba s ležaljkama i kabanama. Gosti Radisson Blue Resort & Spa mogu besplatno uživati u udobnim ležaljkama, ali i priuštiti si jednu od natkrivenih oaza za opuštanje, kabanu – koja ima ono nešto. Tako ste usred svega, a opet izolirani. Ispred vas more, lijevo i desno savršeni kokteli i pića, a od iza dopire glazba koja poziva na ples.

Stanite na trenutak, uživajte u sunčevim zrakama i pogledu na Jadran. Gotovo je prelijepo da bi bilo istinito, zar ne? Polako osjećate kako se vaše baterije pune, ali nešto još nedostaje za cjelokupni ugođaj. Tako je – odgovarajuća zakuska. Jedan pogled na kartu jela i pića dovoljan je.

Želite li Mistral Chicken Ceaser Salad ili radije alternativu s kvinojom? Ako ste nešto gladniji, možete odabrati i jednu od brojnih vrsta pizze. A što kažete na pečenu hobotnicu, ali i patlidžane à la Mistral svakako vrijedi kušati. Želite li ipak nešto slatko, najbolje bi bilo naručiti hladnog voća. Jeste li u međuvremenu ožednili. Pjenušac? Lagano bijelo vino iz Hrvatske, Italije, Novog Zelanda ili radije Francuske?

Čini se da je vrijeme za koktel. Preporučujemo Radisson Ginger Fizz 100 ili Dalmatian Paloma 90! I tako do rujna, svakim danom od 9 sati, s tim da je restoran s barom otvoren između 12 i 18 sati.