HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. STUDENOGA Mladi Mjesec u Škorpionu

Danas imamo mladi Mjesec u 22.14 sati, na 12. stupnju Škorpiona i bit će nasuprot Urana te nam donijeti nagle promjene, neočekivane susrete i događaje zbog kojih se možete osjećati nemirno i tjeskobno. Ovo nije novi osjećaj, jer je promjena bila glavna tema mladog Mjeseca u posljednja tri mjeseca.

Ovaj mladi Mjesec daje poriv da se isprobaju novi i uzbudljivi načini kako živjeti život punim plućima. Tražite slobodu da radite stvari na svoj način i najvjerojatnije ćete se opirati da vam se kaže što da radite. Borba za neovisnost može biti povezana s borbom za istraživanje i izražavanje vaše jedinstvene individualnosti i osobnosti.

Možda ćete prepoznati nešto novo na horizontu ili osjećati nervozu. Moguće su iznenadne promjene i neočekivani susreti i događaji zbog kojih se osjećate nemirno i tjeskobno. Naučiti se prilagoditi promjenama pomoći će vam da se osjećate manje nepovezano. Otvorenim umom mogu se pojaviti uzbudljive prilike iz bilo kojih promjena koje nude bolji put naprijed.

Bolje je da se ne odupirete porivu za novim i neobičnim, ili buntovnim i promjenjivim uvjetima. Inače, ova energija se može iskazati na destruktivan način kao što je manja nesreća. Neobično ponašanje ili radikalno drukčije lice nekoga tko vam je blizak također može uzrokovati tjeskobu. Svađe ili razdvajanje mogu biti posljedica nestrpljivosti ili nespremnosti da se prilagode.

Kako će mladi Mjesec večeras djelovati na vas?

Uran u Biku u posljednje vrijeme nam zadaje dosta problema. On (Uran) remeti lanac ishrane (Bik). On će biti u Biku do travnja 2026. Na osobnoj razini, drugi bi vam se mogli suprotstaviti; ne sviđa im se vaš stil ili vaše ideje. Pazite na beskompromisne ljude ako su vaši osobni planeti ili ascendent od 10. do 14. stupnja Škorpiona ili Bika.

U kasnim večernjim satima Sunce se suprotstavlja Uranu dovodeći nas do polovice ciklusa između njih koji je započeo 30. travnja 2021. godine. Možda se sjećate kako ste u to vrijeme započeli put prema osobnoj slobodi. Koliko ste daleko stigli u traženju sebe i samoodređenju od tog vremena?

Neki ljudi će ovu energiju smatrati vrlo uzbudljivom i oslobađajućom, drugima će biti teško upravljati neočekivanom tjeskobom promjene. U sljedećih nekoliko dana stvari se mogu brzo promijeniti na načine na koje niste očekivali. Možda ćete osjetiti jaku potrebu za slobodom, uzbuđenjem ili pobunom. Možda čeznete da se oslobodite rutina koje su nadživjele svoju korisnost.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com