Svečano raspoloženje i božićni mirisi

Koji je vaš omiljeni način proslave Božića? U krugu obitelji? Klasično, baš lijepo. Svake godine unesemo božićni duh sa svime što ide uz to: svečani ukrašeni bor, svijeće, kolačići i božićne pjesme. Osim toga, nezamjenjivi čarobni mirisi koji šire blagdansku atmosferu i bude sjećanja. Eterična ulja i začini poput cimeta, naranče i klinčića stvaraju tradicionalni blagdanski miris. Međutim, ne zaboravite na druge divne mirise koji stvaraju ugodnu atmosferu. Često su nam upravo mali trenuci toliko važni da se osjećamo ugodno i voljeno.

4711 Echt Kölnisch Wasser, klasika. Jedan od najpoznatijih mirisa na svijetu sa svojim jedinstvenim osvježavajućim i opuštajućim učinkom – užitak za dušu od 1792. godine.

Baldessarini Signature. Mirisna izjava sa snažnim akcentima i fascinantnom aurom muževne, samouvjerene elegancije. Intenzivno, drvenasto i nezamjenljivo na vrlo jedinstven način. Savršeno za svečane trenutke – miris s klasom.

TABAC Original. Miris bez ako i ali. Jedinstvena, pikantno-začinska kompozicija, koja ima klasično njegovan finiš s dragocjenim drvom, mošusom, ambrom i cvjetnim notama.


4711 Echt Kölnisch Wasser, Eau de Cologne, 100 ml, 137,44 kn
Baldessarini Signature, Eau de Cologne Natural Spray, 75 ml, 504,57 kn
TABAC Original, Eau de Cologne, 50 ml, 165,30 kn.

Svi mirisi od 4711 i Baldessarini su dostupni u drogeriji Müller. Mirisi TABAC su dostupni u drogerijama Müller i dm.


s.Oliver Pure Sense for Her

Da budem potpuno ja, daleko od užurbanog tempa i prenatrpanosti svakodnevice. Jedan osjećaj, jedan miris, tako čist i prirodan. Pun životne radosti, jasnoće i smanjenog intenziteta – stvarno i autentično i stoga tako fascinantno.

s.Oliver Pure Sense for Him

Osnovno: biti u harmoniji sa svojom osobnošću i ljudima oko nas. Prirodni miris pun živosti i muževnosti s poznatim notama i autentičnim potpisom.

Betty Barclay Dream Away

Ženstveni miris koji ostvaruje snove. Cvjetna, zračna kompozicija naglašava lakoću i osjećaj sreće dopuštajući sebi da vas odnesu želje vašeg srca i da ih živite.
s.Oliver Pure Sense for Her,  Eau de Toilette, 30 ml, 137,44 kn
s.Oliver Pure Sense for Him, Eau de Toilette, 30 ml, 137,44 kn
Betty Barclay Dream Away, Eau de Toilette, 20 ml, 169,44 kn