Kako će mladi Mjesec večeras djelovati na vas?

Danas imamo mladi Mjesec u 22.14 sati, na 12. stupnju Škorpiona i to nasuprot Urana. Što će kome donijeti, saznajte iz ovog članka, pročitajte tumačenje prije svega za svoj podznak, ali i za horoskopski znak.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Za Ovna, mladi Mjesec ovog tjedna odvija se u dijelu natalne karte koji se odnosi na to kako dijelite svoje bogatstvo s drugima. To uključuje zajedničku imovinu, zajedničke stvari, zajednički dug (s bankama i tvrtkama za izdavanje kreditnih kartica), nasljedstva; plus, uključuje i zajedničke odgovornosti za druge. Mladi Mjesec u četvrtak odlična je prilika da razmislite o tome kako smanjiti svoj dug i kako najbolje riješiti svoje financijske ugovore s drugima, posebice partnerima. Iznenada bi vam se moglo dogoditi nešto neobično. Nadamo se, rješenje? Možda bolji pristup nečemu? Možda nešto treba vašu pažnju? Ovo je neobična prilika. Svaki mladi Mjesec vaša je prilika da donesete nove odluke.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Mladi Mjesec ovog tjedna jedini je mlad Mjesec tijekom cijele godine koji je točno nasuprot vašem znaku. Ova polarizirana pozicija pružit će vam priliku da vidite kako možete poboljšati svoja najbliža partnerstva i odnose. (Bit će najjači za one rođene 27. travnja – 8. svibnja.) Iako se Mlad Mjesec koji je nasuprot vašem znaku javlja samo jednom godišnje, ovaj je neobičan jer će ga energizirati nepredvidivi Uran. To znači da biste mogli iznenada imati ideju o tome kako možete poboljšati svoju vezu? Ili bi vas nešto iznenadno i neočekivano moglo potaknuti kako napraviti promjenu? Budite otvoreni i prijemčivi za sve što bi se moglo dogoditi jer vam to može koristiti. Gdje i kako možete napraviti novi početak je sada najbitnije?

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nešto zanimljivo i neočekivano moglo bi uzdrmati vaš svijet ovog tjedna, posebno sredinom tjedna kada nastupi Mlad Mjesec. Kao rezultat svega ovoga, mogli biste iznenada odlučiti da morate ozbiljno razmotriti brigu o svom zdravlju. Možda ćete dobiti nečiju pomoć i poželjeti okrenuti novu stranicu. Želite raditi sve što će vam koristiti. Možda će vas isti utjecaj navesti da pogledate svoj posao i način na koji radite? Možda se odlučite raditi na način koji je učinkovitiji i produktivniji? Za neke bi ovo moglo biti nešto neočekivano što utječe na kućnog ljubimca? Što god da se dogodi, ovaj tjedan ćete biti odlučni poboljšati jedno od ovih područja. 

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. STUDENOGA Mladi Mjesec u Škorpionu

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Neočekivani izazovi i iznenađenja od nepredvidivog Urana dogodit će se sredinom tjedna. Roditelji imajte na umu da budite posebno oprezni i pobrinite se da vaša djeca budu sigurna. Društveni planovi mogli bi se iznenada promijeniti ovog tjedna. Nešto bi se moglo otkazati ili bi, alternativno, moglo procvjetati nešto novo? Sport će sadržavati iznenađenja i potencijalne nesreće. S druge strane, možda ćete dobiti zabavnu pozivnicu ili priliku u svijetu zabave ili umjetnosti? Nešto neočekivano moglo bi vam se svidjeti! Romantika bi mogla iznenaditi. To može značiti ljubav na prvi pogled, uzbudljivu novu vezu ili umjesto toga može biti iznenadni prekid. 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Očekujte da će nekoliko situacija utjecati na dom i obitelj ovaj tjedan. Nešto neočekivano će vas iznenaditi ili uznemiriti vašu kućnu rutinu. To se može odnositi na roditelja ili člana obitelji. Netko bi se mogao iznenada iseliti ili useliti. Svađa u kući mogla bi narušiti obiteljski sklad. Kod kuće se sada događa pojačan kaos i aktivnost. Ipak, ovog tjedna dogodit će se nešto neočekivano. Može se odnositi i na naglo mijenjanje poslova vezanih s nekretninama ili na iznenađujuće vijesti o članu obitelji. Rezultat je da ovog tjedna imate priliku za nove početke i donošenje odluke o svom domu i obitelji. 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Glavu gore, draga Djevice jer ovaj tjedan će za vas pripremiti neka iznenađenja. Za početak, prisutan je snažan utjecaj sklon neugodnim situacijama. Stoga obratite pažnju na sve što govorite i činite. Usporite i polako. Budite oprezni; budite pažljivi. Definitivno možete očekivati da ćete upoznati nova lica i vidjeti nova mjesta jer će se gotovo sigurno promijeniti vaša dnevna rutina. Zapravo, vaš će svakodnevni svijet imati iznenađujuće izazove, prilike i promjene smjerova. Međutim, imate neke pametne, originalne ideje! Možda ćete imati neočekivanu priliku za pohađanje tečaja ili daljnju obuku. Također možete imati iznenađujuće vijesti od rođaka ili susjeda. 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Svi se ovog tjedna susreću s nekim iznenađenjima. Za vaš znak, iznenađenje bi moglo utjecati na vašu plaću, novčani tok, zaradu ili nešto što posjedujete. Stoga, budite oprezni. Na primjer, možda ćete pronaći novac ili biste mogli izgubiti novac. Budite pametni i zaštitite svoje stvari od krađe, oštećenja ili gubitka. S druge strane, možda ćete dobiti financijski nepredviđeni prihod? (Doduše, moglo bi biti obrnuto.) Ovaj iznenađujući utjecaj mogao bi biti blag — možda ćete napraviti neobičnu kupnju gdje ćete imati pogodnosti i to će vas oduševiti. Možda ćete dobiti drugi posao ili smisliti novi način zarade. Ovo je sretno vrijeme za vas pa što god da se dogodi nije ništa s čime se ne možete nositi. 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Očekujte iznenađenje ovog tjedna jer su svi; Sunce, Mladi Mjesec i vatreni Mars u vašem znaku, a sredinom tjedna ovaj snop energije prima snažan električni naboj od Urana. Gotovo će se sigurno dogoditi nešto iznenađujuće ili neobično. To bi se moglo odnositi na blisku vezu. Ili se umjesto toga može odnositi na vas osobno. To može značiti iznenadnu promjenu u vašem okruženju. Jedna od mogućnosti je neočekivana nesreća. Stoga, budite oprezni. Obratite pažnju na sve što govorite i činite. Čuvajte se od nepromišljenih radnji i naglih reakcija. S druge strane, to bi moglo biti vrijeme kada konačno budete imali hrabrosti napraviti nešto za svoju osobnu slobodu. “Odlazim odavde!”

Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca)

Sreća je što je Venera sada u vašem znaku jer vas to čini šarmantnim i diplomatskim. (Ovo je idealna situacija u slučaju da ste osobno zbunjeni oko nečega. Vi ste jedini koji će to prepoznati.) Venera također promovira dobre provode s prijateljima; i stavlja zadovoljstvo iznad posla. U međuvremenu, skriveno, neočekivano iznenađenje će vas ovaj tjedan zateći nespremne. Budući da će se odvijati u skrivenom dijelu vaše natalne karte, drugi možda neće znati, ali vi hoćete. Oprez na ponašanje sklono nezgodama. Dvaput razmislite prije nego što reagirate na iznenađujuće vijesti. Ostanite hladni. 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ostanite na nogama ovaj tjedan jer ćete naići na iznenađenje od prijatelja ili člana grupe. Možda ćete biti zamoljeni da napustite grupu. Možda ćete biti zamoljeni da se pridružite grupi. Što god da se dogodi, to će unijeti promjenu u vaš život i eventualno promjenu vaših budućih ciljeva. Ovo bi moglo biti veliko. S druge strane (imate različite utjecaje planeta), to bi mogla biti manja svađa s prijateljem. Ljudi su sada pomalo napeti; a možda ste i vi s nekim u sukobu? To bi moglo dovesti do svađe. Zapamtite – cijenite svoj javni ugled. Stoga nemojte činiti ništa zbog čega ćete kasnije požaliti. Možda se to odnosi na tajnu ljubavnu vezu? (Hmmm.)

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ovo nije tipičan tjedan, ni približno. Na samom vrhu vase natalne karte nalaze se Sunce, mladi Mjesec i vatreni Mars. Zatim sredinom tjedna, ovaj skup energije izaziva vaš vladar divlji, otkačeni Uran. Za neke od vas to bi moglo značiti da ćete iznenada zauzeti stav i boriti se za vlastitu neovisnost. Mogli biste se pobuniti protiv šefova, roditelja i autoriteta. Možda se odlučite za samostalan posao? Ali to može biti manje važno od svađe s jednim od roditelja ili šefom, jer taj sukob bi mogao donijeti promjenu smjera u vašem životu. Srećom, Venera će vam pomoći da budete diplomatski s prijateljima, koji će vam zauzvrat biti podrška. Nitko, više od vas, ne cijeni svoje prijatelje.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Događaju se velike promjene, a rezultat svega je da imate uzbudljiv osjećaj slobode. O da, putujete (duhovno ili fizički) i sjajno ste! Ovo bi moglo donijeti iznenadnu priliku za putovanje za neke od vas. To bi također moglo značiti priliku za istraživanje puteva u izdavaštvu, medijima, zakonu, medicini ili bilo čemu što ima veze s visokim obrazovanjem. To također može ukazivati na iznenadni razlaz ili svađu oko filozofskih, političkih, rasnih ili religijskih ideja. Dobra vijest je da Venera, na vrhu vaše karte, jamči toplu podršku autoriteta u vašem životu. Događaju se velike promjene – ali vi ste zaštićeni.