HOROSKOP ZA PETAK, 12. STUDENOGA. Sve će biti dobro

Mjesec u Ribama donosi nam duboke, nježne i mistične emocije. S tako slatkim i prilično pasivnim početkom dana obratite pažnju na to kako izražavate svoju maštu, fantaziju i snove. Mjesec u Ribama je suosjećajan, osjetljiv ali i mudar i intuitivan.

U popodnevnim satima Sunce iz Škorpiona napravit će prijateljski aspekt prema Neptunu u Ribama. To će pojačati našu povezanost s dubokim suosjećanjem i nadahnućem. Vaša osjetila se lako mogu prilagoditi suptilnim utjecajima oko vas. Vaša kreativnost trenutno dolazi do izražaja.

Dobar je trenutak za oprost i oslobađanje jer s ovim aspektom između Sunca i Neptuna, te Mjeseca u Ribama dan je vrlo fluidan. Lako ćete pristupiti svojoj intuiciji i možete biti potaknuti da pomognete, podržite ili date sve od sebe. Bilo bi dobro da bar privremeno ne naglašavamo nekih od naših interesa ili materijalnih briga.

Ovaj utjecaj traje nekoliko dana i od velike je koristi za sve umjetničke, kreativne ili duhovne pothvate. Inspiraciju možete naći u povezivanju s drugima ili vi možete druge inspirirat.

Prazan hod Mjeseca imamo do 8.53 nakon čega će Mjesec ući u Ribe.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com