Godišnji horoskop za Blizance: Ljeto za romantiku

Blizanci će također imati prilike za rast, sazrijevanje i priznanje u narednoj godini, ali će morati proći kroz nešto učenja. Bit će važno izbjeći rasipanje, pretjerano samopouzdanje i svakakva pretjerivanja. S retrogradnim Marsom koji počinje u listopadu bit ćete ohrabreni boriti se za svoje ciljeve, ali bez previše žurbe ili tjeskobe. Kad god Merkur krene retrogradno, osjetit ćete to još jače. Pripazite jer će 2022. Merkur ići retrogradno četiri puta: u siječnju, svibnju, rujnu i prosincu. Ova su razdoblja važna za analizu i pregled ideja. Godina je obećavajuća za studije, putovanja i javna priznanja, posebno do svibnja i prosinca, ali treba se poslužiti svojom intuicijom i osjećajem. 

Ljubav

Ova godina donijet će izazove i revizije u odnosima koji mogu izravno utjecati na vas. Venera i Mars su retrogradni. Godina počinje s Venerom u retrogradnom kretanju u znaku Jarca, a za žene Blizance ova retrogradnost ih može dovesti do krize u njihovim odnosima. Ako uspiju dobro proći kroz razdoblje, bit će spremni za dublje odnose. S retrogradnim Marsom koji počinje u listopadu bit će mnogo želja, ali inicijative i ulaganja u odnose mogu biti teška. 

Za samce, godina počinje s Venerom u retrogradnom kretanju, a siječanj može biti izazovan za ljubavne veze. Kašnjenja i vanjske situacije mogu ometati romanse. Iskoristite ovu fazu kako biste se pobrinuli za sebe. Lipanj, srpanj, listopad i studeni najpovoljniji su mjeseci za romantiku.

Za one u vezi, početak godine može biti u krizi, ali i prilika za njeno produbljivanje, što može biti dobro za istraživanje seksualnosti i skladnosti para. Sljedećih mjeseci pokušajte se zabaviti, putovati i tražiti druge načine produbljivanja veze. Ulaskom Marsa u Blizance, u kolovozu će biti moguće začiniti svoju vezu, ali morate biti svjesni i sukoba koji se mogu pojaviti.

Novac

Iskoristite početak godine kako bi procijenili svoje troškove. Venera u retrogradnom kretanju može otežati priljev novca ili ćete možda imati iznenađenja s neočekivanim troškovima. Pokušajte se ne zaduživati, pogotovo do kraja siječnja. S druge strane, ako znate pregovarati, možete otplatiti dugove. S ulaskom Marsa u Blizance, od kolovoza biste mogli imati dobre profesionalne prilike, ali ćete morati riskirati. Veljača, ožujak i prosinac mjeseci su najvažnijih trenutaka u karijeri, stoga pripazite.

Za one koji traže posao, mjeseci veljača i ožujak obećavaju karijeru, jer ciljevi i svrha kod žena Blizanaca postaju jasniji, bilo za posao ili učenje. S Jupiterom u tranzitu u Ribama do svibnja ćete moći iskoristiti prilike koje će se ukazati, iskoristite ih! U prosincu se mogu pojaviti i ponude za posao. 

Za one koji rade ili studiraju, unapređenja i priznanja mogu se dogoditi u razdoblju od veljače do ožujka, pa čak i sve do svibnja. Kao i poslovna putovanja ili tečajevi. Listopad i studeni su pozitivni mjeseci za organiziranje rutina, zadataka i poboljšanje odnosa s kolegama, partnerima i šefovima.

Sreća i dobrobit

Ulaskom Sunca u Blizance 20. svibnja vaša energija se obnavlja. Mladi Mjesec u Blizancima početkom lipnja također donosi više ravnoteže i emocionalne sigurnosti. Jupiter u Ovnu donijet će više samopouzdanja počevši od svibnja. Ne odustajte od svojih snova i računajte na podršku prijatelja i zajednice. Mladi Mjesec u Blizancima  omogućuje emocionalnu ravnotežu.