HOROSKOP ZA SRIJEDU, 5. SIJEČNJA Duhovnost, mašta i kreativnost

Mjesec provodi dan u znaku Vodenjaka, a mi smo oduševljeni i puni nade. Ovaj Mjesečev tranzit potiče nas da tražimo intelektualnu stimulaciju i neobična ili nekonvencionalna iskustva. Mjesec u Vodenjaku je ozbiljan, prijateljski nastrojen i principijelan. Odmaknite se od svojih emocija i obratite pozornost na veću priču koja se odvija oko vas. Rani sati dana omogućuju vašem umu da zauzme središnje mjesto s uzbudljivim mislima i idejama.

U popodnevnim satima Venera će formirati sretni aspekt s Neptunom i onda će objektivnost ustupiti mjesto vizijama i mašti. Ovaj aspekt potiče u nama da pronađemo najbolje u ljudima i u našim odnosima ili zadovoljstvima. Ovim tranzitom pristupamo jedni drugima nježnije i osjetljivije nego inače. Skloni smo vidjeti duhovne dimenzije naših odnosa i odnositi se prema drugima s više pažnje i brige. Taj nas utjecaj potiče da se otvorimo i prihvatimo osjećaje ljubavi, neposjedovanja.

Odrijemajte poslijepodne i dopustite sebi da sanjate.

Prazan hod Mjeseca imamo do srijede, 5. siječnja od 1.44 do četvrtka, 6. siječnja u 1.16.

Posjetite moju novu web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com