“Born to be Wild”, novost u kolekciji mirisa “Route 66”

Ford Mustang pokazuje što može dok se vozite pustinjskim krajolikom, oblak prašine diže se za vama, čisti adrenalin juri vašim venama…

Krajem srpnja 2022. novi će drvenasti miris ROUTE 66 „Born to be Wild“ biti pušten u prodaju pod sloganom „Feel the Freedom“ (osjeti slobodu). Utjelovljuje neobuzdani, autentični životni stil i i strast ka putovanju i pustolovinama.  Čista muževnost.


Gornja nota – Jabuka, naranča, crni papar
Srednja nota – Ebanovina, tikovina, korijander
Donja note – Vanilija, tamjan, duhan

aromatično – drvenasto – muževno

Eau de Toilette 100 ml 59 kn, preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.


Njegov je pogled pun želje za pustolovinom i akcijom te daje do znanja da je ovo tek početak nezaboravnog putovanja.

Miris „Born to be Wild“ s osvježavajućim voćnim dvojcem naranče i jabuke, koji nailazi na aromatični crni papar odražava pustolovni duh ROUTE 66 muškarca. Duboki podtonovi drva u srednjoj noti donose snagu i upućuju na finale koje se sastoji od duhana, vanilije i tamjana.

Krajem srpnja 2022. novi će drvenasti miris ROUTE 66 „Born to be Wild“ biti pušten u prodaju pod sloganom „Feel the Freedom“ (osjeti slobodu).

I novi miris ROUTE 66 „Born to be Wild“ razlikuje se od drugih po svojem upečatljivom dizajnu: kultni amblem Route 66, na koji avanturisti uvijek iznova nailaze, krasi bočice i kutijice kao i na već postojećim trima inačicama mirisa. Na kutijici se nalazi nostalgičan motiv kolaža s Ford Mustangom. Kvalitetna, zaobljena bočica jednako je kao i ambalaža bež boje. Srebrni čep koji podsjeća na poklopac spremnika goriva na vintage motociklu dodatni je detalj i naglašava markantnu muževnost. Cool dizajn koji potiče čežnju za slobodom i pustolovinom!

ROUTE 66 miris „Born to be Wild“ bit će dostupan krajem srpnja 2022. u drogerijama Müller i dm te određenim online trgovinama uz tri osnovna mirisa „Easy Way of Life“, „The Road to Paradise is Rough“ i „From Coast to Coast“.