Tečaj astrologije za apsolutne početnike

Online tečaj astrologije za početnike vrlo je popularan i jednostavan način koji omogućuje da učeći osnove astrologije saznate svoj horoskop, te naučite analizirati svoju i natalne karte drugih osoba koje su vam važne. Polaznicima tečaja osigurane su skripte, i snimke predavanja.

Tečaj je pogodan i za one koji ništa ne znaju o astrologiji, počinje u srijedu, 21. rujna 2022. i održava se jednom tjedno, srijedom, od 19 sati. Online predavanja traju oko sat i pol, a učenje lekcija je praktično i zanimljivo jer se uči analizirajući svoj i horoskope polaznika.

Astrologinja Dunja Fućak već više od deset godina vodi tečajeve, seminare i radionice astrologije. Zadnjih šest godina sve seminare, radionice i tečajeve održava online. Osim početnog tečaja ima i tečaj za napredne i tematske tečajeve (karmička astrologija, medicinska astrologija, poslovna astrologija) za one koji se i dalje nakon završetka školovanja žele nastaviti baviti astrologijom.

“Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Trenutno živim u Hrvatskoj, ali imam klijente iz cijeloga svijeta. Zahvaljujući bogatom iskustvu jednako učinkovito savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. Od 2007. u Rijeci, a sada online, vodim astro školu, a povremeno i seminare iz raznih područja astrologije. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Prije no što sam se počela profesionalno baviti astrologijom, nekoliko sam godina provela u poslovnom svijetu. Smatram da onaj tko želi biti uspješan u poslu, mora osjećati strast prema poslu, baš kao i ja prema astrologiji.”


Prijave i dodatne informacije

više o tečaju Škola astrologije

email: info@astrologijaonline.com ili na broj telefona 098 351 645

Web stranica Astrologijaonline.com

Facebok AstrologijaDunjaFucak