HOROSKOP ZA SRIJEDU, 15. VELJAČE Idealizacija i suosjećanje

Oko podneva imamo spoj Venere i Neptuna (u Ribama) i možete se osjećati zamišljeno i rastreseno. Ovaj aspekt otvara vrata suosjećanja u svim vašim odnosima. Kombinacija ovih energija pojačava suosjećanje, empatiju, otkriva mekšu stranu karaktera. To pomaže u izravnavanju “oštrih kutova” u odnosima, lakše je pronaći zajednički jezik o kontroverznim pitanjima.

Aspekt potiče romantizam, daje situacije romantičnih poznanstava, zaljubljivanja, moguć je početak veze. Vjerojatno početak tajne veze, no koliko su perspektivne ovisi o osobnom horoskopu. No, što je bliže 19. veljače, to je manja vjerojatnost da će nova veza potrajati. Postojat će težnja da idealizirate odnose, da u drugom vidite ono što želite vidjeti.

To se također odnosi i na važne kupnje – sklonost da vidite ono što zapravo ne dobivate. Stoga se važne financijske odluke, posebice investicijske, moraju donositi vrlo pažljivo, nakon konzultacija sa specijaliziranim stručnjacima, važući sve prednosti i nedostatke. Paralelno će postojati aspekt koji promovira realizam, što je plus. Ali mora se paziti da se ne pusti samo kao pusta želja.

Ovo vrijeme može donijeti inspiraciju. Dobar period za kreativnost, za rad na projektima vezanim uz glazbu, kino, likovnu umjetnost, poeziju. Za psihološku ravnotežu korisne su i šetnje uz vodu, meditacija, slušanje glazbe.

Mjesec danas ostaje u promjenjivom vatrenom znaku Strijelca. Ovo je vrijeme da proširite svoje razumijevanje svijeta u kojem živite i da svojim emocijama unesete razigran i omamljen ton.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com