HOROSKOP ZA NEDJELJU, 4. LIPNJA Ciklus Merkura i Urana

Mjesec nastavlja svoje putovanje kroz Strijelca, a optimizam ranojutarnjeg punog Mjeseca još uvijek je u zraku. Strijelac je promjenjivi vatreni znak, uvijek u potrazi za inspiracijom, rastom i avanturom.

Kad je Mjesec u Strijelcu, postajemo prilagodljiviji nego inače i možemo s lakoćom mijenjati smjer. Više razmišljanje, vizija i uvidi se lako izražavaju i prihvaćaju.

U poslijepodnevnim satima, Merkur se spaja s Uranom na 20° Bika. Ovo ukazuje na početak uzbudljivog ili stresnog ciklusa u kući vaše natalne karte gdje se nalazi Bik. Merkur i Uran dijele brze, energične kvalitete, dok je Bik čvrst i predvidljiv. Jeste li ikada hodali po pijesku? Ova kombinacija može biti pomalo takva, iako ćete morati uzeti u obzir eksplozivnu promjenu koja se raspiruje ispod tog pijeska.

Ono što danas čujete može pomaknuti vaša mišljenja u smjeru u kojem niste očekivali. Razmislite o Merkuru kao jedinici za obradu vašeg uma, a o Uranu kao o budiocu koji donosi iznenadnu promjenu i potrebu da se ide vlastitim putem. Ono što danas izađe na vidjelo moglo bi promijeniti cijelu vašu putanju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com