HOROSKOP ZA PETAK, 9. LIPNJA Igra Merkura i Neptuna

Mjesec u jutro napušta Vodenjaka i ulazi u duboko osjetljive Ribe oko podneva. Pripremite se za nekoliko dana odmora, usporavanja i ponovnog povezivanja sa svojom intuicijom. Kada Mjesec prolazi kroz Ribe, potražite kreativne putove, duhovno razumijevanje i suosjećanje da se značajno prošire.

Provedite vrijeme u duhovnim zanimanjima, sanjarenju ili u svom umjetničkom studiju. Dopustite sebi da lebdite, dopuštajući intuiciji, glazbi ili poeziji da vas pokreću. Ako se osjećate izgubljeno ili zbunjeno, napravite prostor u sebi da poštujete te osjećaje. Što vaša duša danas traži od vas?

Energija dana je dodatno prosvijetljena kada Merkur formira sekstilni aspekt s Neptunom u večernjim satima. Sekstili nude mogućnosti, a ova se odnosi na izražavanje empatije i suosjećanja. U stanju ste imati više razumijevanja za druge i sebe. Tko je to u vašem životu kome bi dobro došla lijepa riječ ili netko tko bi saslušao njihove brige? Ovo je taj dan. Budite ljubazni, budite nježni, budite tu.

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.23 do 12.13 nakon čega će Mjesec ući u Ribe.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com