HOROSKOP ZA SUBOTU, 24. LIPNJA Rješavanje problema

Današnji dan nudi osjećaj jednostavnosti i introspekcije. Mjesec se graciozno kreće kroz Djevicu, neopterećen ikakvim značajnim interakcijama s drugim planetima. Kao da traži utjehu u vlastitom savjetovanju, a bilo bi mudro da i mi učinimo isto. Pod utjecajem Mjeseca u znaku Djevice, naše sklonosti teže organizaciji i praktičnim aktivnostima. Iskoristite priliku da napravite popise i učvrstite svoje planove u suradnji s drugima.

Mjesec u znaku Djevice cijeni urednost, ispravnost, praktičnost i ljubaznost. Potiče nas da prioritet damo stvaranju reda, služenju drugima i rješavanju problema. Usmjerite svoj fokus na praktične napore koji pridonose pozitivnim promjenama. Djevica u svemu vidi potencijal i nastoji napraviti potrebne promjene kako bi ispunila taj potencijal.

Tijekom Mjesečevog mjesečnog putovanja kroz Djevicu naša pozornost postaje fiksirana na poboljšanje stvari. Čeznemo za rješavanjem problema, pomoći drugima i uspostavljanjem reda usred kaosa. Pronalaženje zadovoljstva i osobnog zadovoljstva leži u posvećivanju finim detaljima svih zadataka. Usmjerite svoju energiju, ulažući trud i marljivost u svojim nastojanjima. Zapamtite, vaši doprinosi doista čine razliku.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com