HOROSKOP ZA 2020. Kritično razdoblje za Ovnove od rujna do sredine studenoga

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Ovan

Iza vas je teška godina, ali u 2020. ćete napokon moći  nastaviti dalje s projektima, te ostvarenjem svojih planova i ideja. Na kraju godine konačno možete odlučiti napraviti prvi korak prema onome što želite, stvarajući život kakav želite, bez ograničenja ili nečijih zahtjeva. Ovnovi prve i druge dekade sada mogu osvježiti svoj izgled ili osobnost. 

Ako vam je podznak u znaku Ovna, karijera će vam vjerojatno biti u centru pažnje obzirom je većina planeta smještena u vašem šestom polju, polju karijere. Ako ste zadnjih godina mukotrpno radili, možete doživjeti veliki napredak i uspjeh. Posebno u ožujku i srpnju očekujte financijski uspjeh. 

Pomrčina Mjeseca 10. siječnja događa se u polju doma i obitelji, te tada može biti dobro vrijeme za fokusiranje na obiteljske probleme i rješavanje problema vezanih uz dom. To je vrijeme kada možete poboljšati emotivne veze s članovima obitelji ili osobama koje smatrate svojom obitelji. Pomrčina Sunca 21. lipnja označit će početak razdoblja tijekom kojeg  ćete više vremena provoditi kod kuće, s namjerom poboljšanja životne situacije. Nije isključeno niti seljenje, možda čak i proširenje obitelji. 

 

Ova godina neće donijeti velike promjene u vašem ljubavnom životu. Najbolje bi bilo odvojiti malo vremena i razmisliti što točno želite u životu. Do početka ožujka prevladavat će  promjenjivo raspoloženje, tražit ćete odgovore na pitanja koja vas zaokupljaju.

Zbog napetih aspekata iz Jarca, bilo bi dobro obratiti pažnju na zdravstveno stanje. Uz redovite preglede posvetite i više pažnje svome tijelu. U drugom dijelu godine mogli biste se zaljubiti.

Od ožujka do lipnja bit ćete skloni eksperimentiranju, otkrivati tko ste, a nakon lipnja počinje novo emotivno poglavlje. 

Seksualnost će se ove godine poboljšati, osjećat ćete se privlačnijima, ali to ne znači da ćete naći svoju pravu ljubav. To znači da ćete imati puno prilika za upoznavanje novih osoba, te da ćete možda krajem godine odlučiti je li koja od njih ona prava.

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

U svakom slučaju, slijedi značajna godina jer će Mars biti u vašem znaku od lipnja do kraja 2020., što će vam donijeti obilje energije. Ono na što morate pripaziti, dok Mars bude retrogradan od rujna do sredine studenoga, je da ne forsirate  u to vrijeme. Retrogradni Mars uvijek donosi frustraciju, nestrpljivost, impulzivnost i to je kritično vrijeme za vas.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com