HOROSKOP ZA 2020. Škorpione očekuju promjene na polju ljubavi

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Škorpion

Sam početak godine donijet će vam novo poglavlje u ljubavi. Ako ste već u vezi, možda ćete s partnerom zajedno stvoriti novi put. Ako ste sami, možete započeti novu ljubavnu vezu. Malo po malo, kako godina bude prolazila, možete biti glavno lice sjajne ljubavne priče. Od sredine svibnja do lipnja, Mars će vas potaknuti da budete više aktivni po pitanju ljubavi. Željet ćete više vremena provesti s voljenom osobom i više uživati u životu. Od kolovoza nadalje moći ćete ostvariti svaki san koji ste imali još od djetinjstva.

Uran je već 2019. krenuo u vašu kuću partnerstva. Imat ćete potrebu za otvorenijim i nekonvencionalnim odnosima.  Ako ste u braku, idu godine kada ćete imati puno promjena, kako dobrih, tako i neočekivanih.

U drugom dijelu godine mogli biste se zaljubiti.

Od samog početka godine pa do sredine veljače, Mars će boraviti u vašem financijskom sektoru. To je vrijeme kada ćete se usredotočiti na dobivanje financija i tada ćete vjerojatno donijeti neke financijske odluke i planove. Možda ćete raditi na tome da zaradite više novaca i da poboljšate svoju financijsku situaciju, kao i prihvatiti dodatni posao.

Od sredine srpnja pa do kraja godine naglasak je na vašem radnom okruženju i svakodnevnom poslu. Od početka rujna pa do sredine studenoga pripazite se retrogradnog Marsa koji vam može donijeti frustraciju zbog posla koji obavljate. Suradnici, šefovi ili zaposlenici će vas frustrirati, a odnosi na poslu mogu biti pravi izazov. Ipak, to je vrijeme kada možete početi posao koji ste radili u prošlosti ili se ponovno povezati  sa starim mjestima i osobama s kojima ste radili.

Škorpioni će se aktivirati kako bi postigli svoje ciljeve. Sad su spremni na rizike.

Kraj godine donijet će vam fokus na dom i obitelj, tada će Saturn i Jupiter ući u vašu četvrtu kuću, kuću obitelji i prošlosti. U 2021. krenut ćete puno ozbiljnije vezano uz dom i obitelj i sve ono što to vama znači. Težit ćete čvrstim temeljima i preuzet ćete više odgovornosti kod kuće ili u obitelji.

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

U svakom slučaju, ovo je godina kada se trebate fokusirati na sebe, na vaše planove koje želite ostvariti u iduće dvije godine.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com