HOROSKOP ZA 2020. Lavovi, nemojte prenagliti s odlukom o promjeni posla

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Lav

istockphoto.com / paseven,Ovo je godina kada možete napokon emotivno odrasti, da se osjećate sigurno u vezi i da ste spremni dati cijelog sebe. Do ožujka će još biti testiranja i ispitivanja i ako ostanete jaki i ne popustite niskim strastima, moći ćete postići sve što želite u ljubavi. 

Od kolovoza nadalje imat ćete priliku stvoriti bazu za snažnu i dugoročnu vezu. Planet Mars će u to vrijeme na vas djelovati jako pozitivno i omogućiti vam da budete lavovi ispod plahti s primjetnim porastom šarma i magnetizma do kraja godine.

Studeni će biti poseban i pun promjena, a vi i vaš partner bit ćete spremni na zajednički život. Pomrčina Sunca u prosincu događa se u vašem polju ljubavi, kada ćete biti spremni otvoriti svoje srce drugima.

Poslovno, teoretski ova godina nije izuzetna za posao, ali ako ste uspjeli iskoristiti šanse od prošle godine, kada vam je Jupiter bio naklonjen i donio sreću, ova godina može biti godina u kojoj ćete iskoristiti prednost koju ste ostvarili  dosadašnjim napornim radom. Na ekonomskoj razini spoj planeta u Jarcu može vam dati stabilnost.

Uran je već tijekom 2019. prolazio kroz vaše područje karijere, te i dalje pojačava u vama želju za promjenom posla. Želite raditi stvari na drukčiji način. Bit ćete otvoreni za novi pristup ostvarivanja svojih ciljeva i ambicija. Pokušajte izbjeći impulzivnost u donošenju odluka, jer ima naznaka da ćete se teško kontrolirati, posebno od srpnja pa do kraja godine.

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

U drugoj polovici listopada više ćete se baviti zbivanjima kod kuće ili ćete više posvetiti pažnju obitelji. Pobrinite se da dobijete emotivnu podršku koju trebate da biste sve to mogli podnijeti.

U prosincu, ako imate djecu, ona će biti u središtu pozornosti. Tada mogu dobiti priznanje ili nagradu.

Lavovi će uživati u dobrom zdravlju. Nije li to najbitnije?

Retrogradna Venera će vam od sredine svibnja pa do kraja lipnja donijeti poteškoće u odnosima s prijateljima ili u grupama. Možda ćete biti tvrdoglaviji u odnosima s njima ili će oni biti takvi prema vama. To je također vrijeme kada se možete povezati sa starim prijateljima, ali trebate biti strpljivi prema postojećima. 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com