HOROSKOP ZA 2020. Hoće li Rakovi prevladati ljubavne teškoće?

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Rak

www.istockphoto.com/bartamarabaraViše planeta ove godine naći će se u polju partnerstva,  što znači da će fokus u 2020. biti na ljubavi, partnerskom odnosu i braku. 

Oni koji nisu u braku imat će želju formalizirati svoju vezu. Željet ćete imati konkretnu vezu, zakonsku, partnera koji će vas svaki dan podupirati i s kojim ćete dijeliti sve u životu. Kako mjeseci budu prolazili ta želja će biti sve jača i lako je moguće da ćete do kraja godine ući u brak.

Onima koji su u braku prva polovica godine će donijeti kušnju, i brak će naći na testu. Samo oni koji su spremni prevladati prepreke mogu ojačati ljubav i učiniti da njihov odnos bude neraskidiv.

Značajno vrijeme za ljubav je druga polovica listopada, kada vam retrogradni Merkur može donijeti probleme u ljubavi. Možda ćete morati dati puno više pažnje nekome, a možda ćete se osjećati nesigurno zbog osjećaja nedostatka ljubavi. To također može biti dobro razdoblje za ponovno uspostavljanje veze s nekim koga ste u prošlosti voljeli.

Zbog napetih aspekata iz Jarca, bilo bi dobro obratiti pažnju na zdravstveno stanje. Uz redovite preglede posvetite i više pažnje svome tijelu.

Što se tiče karijere, od početka godine do sredine veljače ćete se usredotočiti na posao u želji da napravite čim više. To je vrijeme kada se možete bolje organizirati, poboljšati svoju rutinu, popraviti raspored, uvesti strukturu. Oko 5. lipnja, kad imamo Mjesečevu pomrčinu, možete dobiti priznanje ili napredovanje na poslu. Sunčeva pomrčina 14. prosinca donosi razdoblje kada ćete se više usredotočiti na pronalaženje novih projekta i prilika. 

Kada Mars bude retrogradan, od rujna do polovice studenoga,  možete imati prepreke i odgode, izazove po pitanju ostvarenja  vaših ciljeva i ambicija, pa je to vrijeme kada se trebate zaustaviti, pričekati i prikupiti što više informacija. 

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com