HOROSKOP ZA 2020. Djevice, napravite prvi korak i osvojite voljenu osobu

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Djevica

www.istockphoto.com/bartamarabaraSam početak godine donijet će vam jasnoću u mislima, što će vam omogućiti donošenje važnih odluka. Vrijeme je da budete sretni i da krenete u novu vezu. Za vas ovo može biti godina puna ljubavi, samo ako poduzmete prve korake. Imat ćete podršku planeta, posebno od kolovoza 2020.  Ljubav će vam pokucati na vrata, a ako ste već u vezi, ona će se poboljšati i vaš ljubavni život može biti savršen.

Kako imamo jake planete u Jarcu, koji kod vas vlada područjem ljubavi, to govori da ćete imati jaku energiju za svoje voljene i ljubavne odnose, i naravno sad se neke stvari iz temelja mogu promijeniti u vašim odnosima. Ako ste sami, prije svega tražit ćete ozbiljnu vezu, posebno oko 5. srpnja kada imamo Mjesečevu pomrčinu.

U drugoj polovici veljače riješit ćete neka pitanja u vašim odnosima ili s nekim tko vam je bio blizak. Uz pomoć Marsa sredinom srpnja pa do kraja lipnja, imat ćete šansu ispraviti stvari i vratiti sve na svoje mjesto.

Vezano uz novac i karijeru najbitnije razdoblje je kraj listopada i početak studenoga, kada imamo retrogradni Merkur, koji vam može donijeti probleme s financijama. To je i ujedno najkritičniji poslovni period za vas u 2020. pa pripazite na trošenje u to vrijeme.

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Pred kraj godine, kada će definitivno Saturn ući u Vodenjaka zajedno s Jupiterom, više ćete se usredotočiti  na svoj posao, a 2021. možete očekivati veliki napredak u karijeri. Ovo nije idealna godina za mijenjanje posla, jer će i Venera od sredine svibnja pa do kraja lipnja biti retrogradna u vašem području karijere i to je vrijeme kada vam može nedostajati discipline i usredotočenosti. Možda ćete se osjećati ambiciozno, ali nećete imati energije i želje pokrenuti bilo što. U to vrijeme teško ćete se nositi sa šefovima i autoritetima.

Što se tiče obitelji odmah početkom godine Mars će se “useliti” u vaš dom i polje obitelji, gdje će vas potaknuti da poželite poboljšati ili obnoviti svoj dom, kupiti kuću ili raditi na kućnim projektima. 

Djevice koje se bave pitanjem nasljedstva neka pozorno prate slijed događaja kako ne bi bile lišene onoga što je njihovo.

Mjesečeva pomrčina 10. siječnja kod vas će djelovati na područje prijateljstva i vaših nadanja i ciljeva. Vjerojatno ćete se osjećati spremno krenuti ispunjavati svoje ciljeve i težit ćete tome da ne ovisite puno o drugima. Pomrčina Sunca koja će biti u Raku 21. lipnja dobra je ako vam je potrebna druga prilika za poboljšanje odnosa s prijateljima ili grupom ljudi. To je vrijeme kada možete puno toga ispraviti i biti spremni na promjene koje će vam se događati vezano uz prijateljstva.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com