HOROSKOP ZA 2020. Vage, izbjegnite sukobe s bližnjima za vrijeme retrogradnog Marsa

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Vaga

istockphoto.com / paseven,Ovo je za vas godina unutarnjih promjena koja će definitivno utjecati i na vaš ljubavni život.

Najviše ćete osjetiti utjecaj Marsa koji će od srpnja pa do kraja 2020. biti u vašem području odnosa i partnerstva. Posebno trebate obratiti pažnju od početka rujna do sredine studenoga kada će on biti retrogradan. To je vrijeme kada mogu nastati izazovi u vašim odnosima i možda ćete doživjeti više frustracije s osobama s kojima ste u svakodnevnom kontaktu. Hladna glava, izbjegavanje sukoba i ono što je najbitnije – probajte tu energiju produktivno iskoristiti.

Veći naglasak na ljubavi je od travnja do sredine svibnja, kada će se Mars nalaziti u vašem polju ljubavi. Saturn će službeno ući u to područje u prosincu, što će vam definitivno donijeti veći naglasak na ljubav i jačanje ljubavnih veza. 

Već zadnjih par godina imate nesuglasice na radnom mjestu i vjerojatno imate potrebu za više prostora i slobode u vašem radnom okruženju. I ove godine trebat ćete imati više strpljenja sa šefovima, zaposlenicima ili suradnicima i vjerojatno ćete provjeravati svoj posao iznova i iznova. Najbolje razdoblje za posao vam je od sredine svibnja do lipnja kada ćete se osjećati dodatno usredotočeni na posao koji radite i bit ćete više produktivni.

Značajna pomrčina Sunca 21. lipnja tijekom retrogradnog Merkura pružit će vam priliku da se povežete sa starim šefom ili mentorom ili da dobijete pohvale za nešto što ste učinili u prošlosti. U drugoj polovici listopada budite oprezniji s financijama jer to nije najbolje vrijeme za velike kupovine. Sva tri kretanja retrogradnog Merkura u 2020. će se događati u vašem području karijere i financija, pa postoje naznake da se možete vratiti na posao iz prošlosti ili početi raditi novi posao s nekim iz prošlosti.

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Ekonomski problemi koji bi se mogli pojaviti u kolovozu mogu uzrokovati i emocionalnu krizu. Mogli biste imati  potrebu imati više vremena za sebe, analizirati što želite i što ne želite. 

Zahvaljujući Jupiteru, Plutonu i Saturnu koji će se nalaziti u vašem polju doma i obitelji, možete se odlučiti za veliki pomak na tom području. Preseljenje, preuređivanje ili započinjanje gradnje doma sad je dosta naglašeno. Srpanj je  posebno naglašen po tom pitanju što znači da može doći i do proširenja obitelji.

Vage će se baviti nasljedstvom, što će pokrenuti puno mučnih pitanja, pa se preporučuje da pozorno prate slijed događaja kako ne bi bile lišene onoga što je njihovo.

Retrogradna Venera od sredine svibnja pa do kraja lipnja tražit će od vas da napravite pauzu vezanu uz školovanje ili učenje. To je i vrijeme kada se možete ponovno usredotočiti na učenje nečega iz prošlosti što ste zapostavili ili prekinuli.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com