HOROSKOP ZA 2020. Za Bikove studeni će biti presudan mjesec

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Bik

www.istockphoto.com/bartamarabaraOd početka godine vaš emotivni odnos i osjećaji prolazit će kroz promjene, koje ne moraju nužno biti negativne – to može biti useljavanje u novi stan s partnerom, ili kod partnera, ili će se nešto u vašem odnosu promijeniti na bolje ili na gore. Vaša želja da osnujete obitelj, živite u vlastitoj kući s osobom s kojom možete dijeliti svaki aspekt svog života, ove će godine biti još snažnija. Za žene Bikove studeni će biti presudan mjesec, kada bi se mogle dogoditi velike promjene u njihovom ljubavnom životu. Trudnoća, upoznavanje srodne duše, vrlo su vjerojatni u jesen 2020.

Vaš vladar Venera bit će retrogradna od 14. svibnja do 26. lipnja, što bi vam moglo donijeti određene financijske poteškoće u tom razdoblju. Pokušajte u to vrijeme što manje kupovati ili barem ne ulagati u posao.

Ako ste u podznaku Bik, Mars će od kraja travnja do sredine svibnja biti u vašem području karijere, što će vam donijeti veliku energiju za postavljanje dugoročnih ciljeva i njihovo postizanje.

Mjesečeva pomrčina 10. siječnja i pomrčina Sunca 21. lipnja aktivirat će pitanja vezana uz vaše prijatelje i neposredno okruženje. U to vrijeme možete raditi na novim projektima u svojoj zajednici, sudjelovati u događajima i biti vrlo zauzeti.

Kako će se više planeta tijekom godine nalaziti u polju učenja, putovanja, fokus tijekom 2020. bit će na učenju. Vjerojatno ćete željeti na neki način proširiti svoja znanja.

Bikovi će i dalje naporno raditi i razvijati svoje talente. Morat će biti oprezni jer ih na tom putu čekaju financijske prepreke. Ljubavna situacija za Bikove će biti sjajna i vrlo zadovoljavajuća.

Dok Mars bude retrogradan, od rujna do sredine studenoga, može vam skrenuti pozornost na stare probleme iz prošlosti, pitanja podsvijesti i motivacije. To će biti dobro vrijeme za otpuštanje onoga što vas opterećuje, nakon čega možete krenuti dalje. Pripazite na zdravlje u tom razdoblju.

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Ove godine Uran je već dobrano zakoračio u vaš znak i  spremni ste na promjene u nekim područjima svog života ili sebe samih. Oni koji su rođeni od 25. travnja do 2. svibnja najviše će osjetiti te promjene.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com