GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. Jarci, oklop mora pasti

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Jarac

Tijekom 2020. godine bit ćete više nego inače nefleksibilni. Tražit ćete sigurnost i potvrdu u ljubavi. Od partnera ćete zahtijevati odanost, a i sami ćete preuzeti veliku odgovornost kad je u pitanju ljubavni život. Tek ćete u kolovozu malo “omekšati” i imati slobodniji pogled vezano za ljubav. Tada ćete se moći otvoriti novim mogućnostima, ostavljajući po strani oklop koji ste stvorili oko sebe početkom godine. 

Zahvaljujući Uranu koji će cijele godine ostati u vašem polju ljubavi, pronaći ćete nove načine izražavanja osjećaja, što će vas dovesti do novih uzbuđenja i avantura.  Privlačit će vas osobe koje su neobične i nekonvencionalne, pa čak i originalne.

Od sredine lipnja do sredine srpnja možda ćete trebati poraditi na komunikaciji s vama bliskim osobama. Možda ćete trebati više slušati i bolje razumjeti druge.

Retrogradna Venera od sredine svibnja pa do kraja lipnja donijet će vam borbu s poslom koji obavljate, a nedostaje vam ljubavi prema njemu. Osjećat ćete se frustrirano i na neki način – zaglavljeno. Možda nećete uložiti dovoljno truda u ono što radite, što vam može donijeti probleme. Sve do 30. studenoga, odnosno pomrčine Mjeseca, više ćete raditi ono što volite, a manje se baviti poslom koji morate raditi.

Jarci će ove godine imati priliku u potpunosti iskoristiti svoje talente. Prvih osam mjeseci u godini uspostavit ćete brojne kontakte u raznim sferama života, steći prijateljstva, uspostaviti veze. U ožujku se pripremite na sreću i promjenu vezanu uz obitelj i dom. Za Jarce ovo je godina kad će imati financijsku dobit.

Kraj godine donosi vam početak promjena na financijskom području jer će Saturn i Jupiter ući u vaše polje financija. To je vrijeme kada ćete više pozornosti usmjeriti na svoje financije i vjerojatno ćete više raditi na tome da imate više novaca, poboljšate svoju financijsku situaciju i postavite dugoročne ciljeve. 

U drugoj polovici godine Mars će cijelo vrijeme biti u vašem polju doma i obitelji. To će posebno od rujna do polovice studenoga donijeti probleme kod kuće ili s obitelji. Sve će vam smetati i željet ćete više prostora i slobode, a to može uzrokovati probleme unutar obitelji. 

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Pluton i Saturn su već neko vrijeme u vašem znaku, a sad im se pridružio i Jupiter, tako da ćete vi dragi Jarci imati obilje energije, promjene, transformacije, nove odgovornosti i mogućnosti koje dolaze. Možete napraviti velike promjene u svom životu, a moglo bi se reći da će ova 2020. biti i neka prekretnica za vas. Kojim putem ćete krenuti? Na vama je.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com