HOROSKOP ZA 2020. Blizanci su spremni ostvariti svoje ciljeve

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Blizanci

www.istockphoto.com/bartamarabaraMožda ovo nije baš najbolja godina za ljubav. Potrebno će vam biti puno više naklonosti i strasti nego što dobivate, a inzistiranje na tome samo će stvoriti još više problema u vašoj vezi.

U prvoj polovici godine bit će puno strasti, ali i uspona i padova. Sve do kolovoza vaš ljubavni život će biti na kušnji. Krajem kolovoza imat ćete samo jednu želju – osnovati obitelj i imati svoj dom ili ljubavno gnijezdo.

Od sredine svibnja do kraja lipnja Venera će biti retrogradna, što ćete i osjetiti. To je vrijeme kada morate pokušati biti strpljivi s drugima. Vjerojatno ćete biti prilično lijeni, tvrdoglavi i sebični, te se možete osjećati kao da ste na neki način “zaglavili”, zapeli. 

Gledajući vašeg vladara Merkura, koji će se tri puta ove godine kretati retrogradno, može se reći da će kraj listopada i početak studenoga biti vrlo značajni za vas. U to vrijeme naglašena je ljubav, ali i nagli ulazak u vezu.

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Mjesečeva pomrčina 5. lipnja može potaknuti rješavanje problema u vezi, ali i djelovati tako da se s nekim zbližiti ili da se od nekog udaljite.

Napredak ili odluka koja se odnosi na financije najviše je naglašena 10. siječnja, kada biste mogli dovršiti financijski aranžman ili sporazum, riješiti financijska pitanja i sklopiti novi ugovor. Dobit ili nove planove očekujte oko 21. lipnja kad će se dogoditi pomrčina Sunca. 

Merkur će od sredine lipnja do sredine srpnja biti retrogradan, što znači da će se ako ste u podznaku Blizanac nalaziti u vašem polju financija, te da je to vrijeme kada morate obratiti posebnu pažnju na svoje financije. Možda ćete trebati raditi na tome da budete praktičniji i odgovorniji financijski i da ne budete previše impulzivni kad se radi o novcu. 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com