HOROSKOP ZA 2020. Što u novoj godini očekuje Ribe?

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Riba

www.istockphoto.com / Elenita_1Ovo je za vas definitivno burna godina s puno promjena. Ne smijete dopustiti da vaši snovi i vaš optimizam nestanu. Ovo su vremena kad će se testirati vaš karakter, ali uz napor se možete vratiti u normalu.

Nakon studenoga možete započeti novu ljubavnu vezu ili napraviti nove planove s partnerom. Nakon nemirne godine, uživat ćete u zadnjim mjesecima ove godine i živjet ćete ih s puno strasti.

Odmah na početku 2020. imamo pomrčinu Mjeseca 10. siječnja gdje ćete se vi više povezati s voljenima s kojima imate duhovnu vezu. Možete rasti, zbližiti se i poboljšati emotivne veze s osobama koje volite. Ako ste sami, ovo je prilika za poznanstvo.

Od sredine lipnja do sredine srpnja retrogradni Merkur može vam donijeti neke izazove u vašoj ljubavnoj vezi. To također može biti vrijeme za ponovno povezivanje sa starim ljubavima, posebno oko 21. lipnja kada imamo Sunčevu pomrčinu. 

Od samog početka godine Mars će biti u vašem polju karijere sve do sredine veljače. Dakle, 2020. možete započeti fokusirani na karijeru i na to da slijedite svoj put. Možete postaviti nove ciljeve i naporno raditi na njihovom ostvarivanju. Dugoročni planovi će biti realniji i ovo je vrijeme nagrada za ono što ste započeli raditi prije godinu, godinu i pol. 

Pomrčina Mjeseca 5. lipnja donosi vam napredak, a 14. prosinca je vrijeme kada ćete se usredotočiti na nove ciljeve, nove ambicije, što će vas potaknuti da krenete u novom smjeru.

Značajni tranzit Marsa kroz vaš sektor novca i zarade u drugoj polovici godine donosi vam i dobitak i gubitak. Od rujna pa sve do polovice studenoga, kad će Mars biti retrogradan, trebate pripaziti na trošenje. Financijski problemi, neočekivani trošak tada su naglašeni. Ne budite nestrpljivi, impulzivni i neodgovorni u to vrijeme sa svojim financijama.  

Krajem godine Ribe mogu očekivati da će biti poduzetnije i učinkovitije. Sama 2020. godina donosi im veliki val energije i otvara vrata uspjehu.

Retrogradna Venera od sredine svibnja pa do kraja lipnja boravit će u području vašeg doma i obitelji. U to vrijeme mogu se javiti problemi vezani uz kuću i obitelj. Možda ćete imati manje strpljenja baviti se obitelji ili osobama koje doživljavate kao obitelj i trebate raditi na kontroliranju osjećaja. Oko 30. studenoga možete riješiti probleme s obitelji, dovršiti transakcije s nekretninama, završiti preuređenje ili obnovu vašeg doma. 

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Ono što je bitno je da su Jupiter, Saturn, Pluton i Mars (od sredine veljače do ožujka) u vašem polju prijateljstva i ostvarenja ciljeva. To će vam donijeti veliku energiju za vaše snove i budućnost. Više ćete biti usredotočeni na budućnost koju želite imati, na promjene koje trebate unijeti u vaš život. Možete sebe izgurati iz zone udobnosti i razmišljati izvan okvira. Možda ćete imati više nade vezano uz ono što želite postići i napraviti.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com