GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. Važna godina za Strijelce

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, 2020. godina bit će dosta nestabilna za većinu astroloških znakova. Ipak, bit će to pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje onoga što im je dosad bilo nejasno i konačno će moći napraviti radikalne promjene.

Kakva je godina pred vama, saznajte iz ove astrološke prognoze. Kao i uvijek, ona je preciznija ako čitate tumačenje za znak u kojem se nalazi vaš podznak, odnosno ascendent, pa uz godišnji horoskop za svoj znak u kojem vam se nalazi Sunce, pročitajte i onaj za podznak.

Asc Strijelac

istockphoto.com / paseven,Odlučnost, motiviranost, nadahnutost; tako će izgledati početak godine vezano uz vaš ljubavni život. Željet ćete biti sretni, željet ćete upoznati ljubav svog života ili ozakoniti svoju ljubavnu vezu. Težnja da dobijete ono što želite bit će naglašena tijekom ove godine i uz pomoć ljubavi možete dobiti što god želite.

Mars će cijelu drugu polovicu godine biti u vašem polju ljubavi  i to može u vaše veze donijeti neke izazove, no najbitnije će biti da od početka rujna do sredine studenoga ne komplicirate i ne izazivate dok Mars bude retrogradan.

Posebno krajem studenoga očekujte velike promjene koje će puno godina imati utjecaj na vaš život.

Retrogradna Venera će od sredine svibnja pa do kraja lipnja utjecati na vaše partnerske odnose i tada možete imati manje strpljenja ili osjećaj zaglavljenosti u vezama. Inače, ovo je dobro vrijeme za povezivanje s osobama iz prošlosti, posebno od 21. lipnja kada imamo pomrčinu Sunca.

Financijski gledano, 2020. će biti velika godina za vas, posebno od sredine veljače pa do ožujka kada će i Mars biti u vašem polju financija. Vjerojatno ćete potpuno promijeniti način na koji pristupate financijama. Mogli biste se odlučiti  potpuno promijeniti ono što radite, pa tako i zarađivati novac na neki novi način. Jako je bitno da u ovoj godini cijenite svoj rad i da cijenite svoj novac.

Prva dekada Strijelca može očekivati i promjene radnog mjesta, a imat će i veću potrebu za neovisnošću u poslu kojeg obavljaju. Vjerojatno ćete početi raditi posao koji se potpuno razlikuje od svega što ste prije radili.

Problemi unutar obitelji su naglašeni u drugoj polovici veljače. Moguće su svađe i nesporazumi unutar obitelji. Pokušajte biti strpljivi i pružite podršku onima kojima je potrebna. 

ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Ono najbitnije je da ćete na samom početku godine zbog utjecaja Marsa dobiti veliku energiju, koja će vam omogućiti  da se pokrenete i pružiti vam nove mogućnosti. Sve što započnete u siječnju imat će za vas važnost iduće dvije godine.

Nešto vama bitno na čemu ste dugo naporno i ustrajno radili možete završiti 5. lipnja kada imamo Mjesečevu pomrčinu. Sunčeva pomrčina 14. prosinca događa se u vašem znaku i godinu možete završiti uzbuđeni zbog novih mogućnosti, spremni poduzeti nove korake da biste ostvarili ono što želite.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com